onsdag 14 januari 2009

Gammelsex

Egentligen Paltens påfund men jag tänkte ta mig an uppgiften att beskriva vad Gammelsex innebär, lite kort.

Gammelsex uppstod förmodligen vid nån av dyngfyllorna då julen samt det nya året (2009) firades, först rätt och slätt som ett enkelt uttryck, men som vanligt spann det vidare.
Tanken i grund och botten är väl egentligen att otukt ska bedrivas på ett standardiserat sätt så att inga otäcka överraskningar kan uppstå.

Reglerna är enkla: under täcket, nattlinnet på och absolut ingen ögonkontakt. Skäl till nattlinnet är att begränsa hudkontakten. Annan ställning än missionären accepteras icket, ej heller förspel. Alltså; precis som det gick till då farfar var ung!

Som vanligt tror vi på stort genomslag för denna radikala idé, den kommer att vara motsvarigheten till den sexuella frigörelsen på 70-talet, fast i modern tid!

Monetära gåvor ämnade till att marknadsföra detta mottages gärna.

7 kommentarer:

Simon sa...

Det är ju helt rätt...allt annat mode kommer och går. Dock tycker jag du bör fundera över hur detta påverkar våran redan överbefolkade planet... för jag antar att kondomer är uteslutet oxå?

Claes sa...

Kondomer är uteslutet, gristarm är obligatoriskt.

Johan sa...

Det blir liksom inget problem det här med kondom eftersom att man inte får ha sex mer än en gång i veckan förslags vis fredag, dag innan helgdag.
Sex på söndagar är ju helt och hållet förbjudet.

Simon sa...

Om...jag menar NÄR detta mode kommer igång vet jag vad vi ska saluföra. Jag skickar genast in en beställning på 20km gristarm. Vi kan kalla den "50-50" "-för den som kanske vill ha barn.."

Claes sa...

Hahaha!

Anonym sa...

Jaa jag tycker det är en konstig term med tanke på att gammla människor inte har sex!!! alldrig, inte under några som helst förhållanden! NEVER EVER EVER!!! gammla hade bara sex när dom var unga så de så!

Claes sa...

Namnet hänvisar inte heller till att det är någon gammal person som har sex, utan det är en hyllning till hur dom gjorde det förr i tiden!