tisdag 16 januari 2007

Vilket jävla mörker

Fan va trött man blir!
Totalt jävla mörker, och ingen snö.. Tur är att man är lite morgontrött, när man dräller till kontoret på mornarna så har det blivit lite ljust iallafall.

När Cowchasers tar över världen ska det bli ändring på detta.
En ny sol ska införas, för att få in lite ljus i tillvaron. Detta kanske medför högre temperatur, men vem vill inte ha det?
Vi kanske lämnar nått ställe mörkt, kallt och jävligt, bara för att ha något ställe att åka utförs på (förslag mottages. Jag säger Boden, men då måste vi även forsla dit ett berg).

Så då är frågan, var hittar vi en sol till rimligt pris ?

4 kommentarer:

CC-Sailor sa...

Morgon stund har guld i mun

Anonym sa...

Jag säger att vi istället bygger en jättespegel i ommloppsbana som vi använder för att rikta dagsljuset dit vi vill, detta har ett gäng fördelar mot för att frakta hit en till sol. Tex....

1. Betydligt mindre fraktkostnad

2. Solar är jobbiga att hantera, kräver skyddshanskar

3. om vi bara satte dit en till sol så skulle ju alla få nytta av den, tex Grekerna, amerikanarna och annat löst folk och det vill vi väll inte?

4. En spegel kan med lätta (relativt) justreingar fås att producera en "döds stråle" och som vi vet "döds strålar" är bra!!!

5. Spegeln skulle även kunna nvändas för att skugga utvalda områden, suveränt om man tex vill se film eller spela tv-spel på sommaren!!

så summa sumarum, jag röstar för att skippa sol2 och bygga en jättespegel istället, ska posta ritnigarna så fort min apslav har färdigställt dem.

Over and out

cowking

CC-Sailor sa...

Hmmm provade inte en skurk i En Bondare detta för typ två filmersedan med misslyckat resultat.
Desutom såg jag ett försök att göra en sådan spelgel på Mythbusters för inte allt för längesedan och de fick inte ens en träbåt att brinna.
Nä jag röstar på att vi kör på gammal beprövad värmeteknik som ELD.

Eld har fördelen att den alltid är varm kan med lätthet och på många sätt skapas.
Har bevisligen genom tusetals år haft betydelse i krig med bra resultat och oftast lagt städer i ruiner.

Eld bör vara första hands valet i alla lägen.

musse- sa...

Nästan varje elak ledare har testat att antingen skymma solen, eller skapa en ny. Gustav Graves (aka Zao) i Bondaren "Die another day", försökte skapa en ny sol med en spegel, och Mr. Burns från The Simpsons, försökte skymma solen med en liknande men ändå mer primitiv metod.

I båda dessa fall har de misslyckats!

Och vad kommer ni egentligen ihåg från lumpen grabbar ? Har man eld så behöver man en eldvakt, som underhåller elden osv, och det ska vara en satans stor eld för att få så mycket värme i ett globalt perspektiv.

Nä, jag håller fortfarande kvar vid att skaffa en till sol..
Behöver inte underhållas, är i princip failproof, då vi väl fått dit den är det knappast nån som får bort den därifrån, och det är grymt med status att kunna t.ex. skriva grejjer i solen för att impa på brudarna! :D