torsdag 25 januari 2007

Träning

Var och hämtade mitt företagssponsrade träningskort idag. Och inte fan har jag varken fått bättre motion eller större överarmar. Det ska väl räcka med att bara hämta ut kortet, right ?
Nåväl, har blivit tvungen att röra på arslet lite mer. Dom retar mig på jobbet när jag kommer flåsande till kontoret, efter att ha krypit upp för de två trapporna som leder upp till vår våning.
Har tagit ett par mastodontpromenader, spelat lite hockey-bockey, men efter att en kär vän nu tjatat i ca 6 månader så var det äntligen dags att fixa ett kort som tydligen automagiskt ger bättre kondition.

Så nu kommer jag alltid bära kortet med mig och bara vänta på att konditionen kommer. Gör det inte det så ska jag reklamera, klaga högljudt och skriva till Sverker.

Vad man ska veta är att en Cowchaser är grymt envis och oftast bara klagar för att jävlas eller bara för nöjes skull. Ett visst chipsföretag (ej relaterat till data) fick nämligen klagomål på två stycke engångskameror, vilka medföljde gratis med deras lokala kampanj.
Klagomålet gällde att endast 1 av de 48 bilder som togs med dessa gick att, med kisande ögon, se någonting i likhet till en bild. Självklart var det två snorungar ur Cowchasers som skickat klagomålet, och hör och häpna om det inte ett par veckor senare dimper ner en massa goodwillprodukter, med ett personligt brev som ytterst beklagade det som inträffat. Det var nästan så att man själv blev chockad.

Nu håller vi på att utveckla en affärsidé kring detta (våga sno den, vi är farliga) och tänker tjäna stora pengar. Så jag nästan hoppas att min kondition inte blir bättre nu när jag kommer att tillbringa närmsta veckorna på soffan med ett par påsar chips och träningskortet i fickan!

3 kommentarer:

musse- sa...

Okej, jag ska vara ärlig.. Brukar faktist ta hissen upp till kontoret! :)

CC-Sailor sa...

hehe

Hur tungt är kortet i fråga om det är jätte tungt borde det ge dig en viss förbätrad kondis :p

Saffe sa...

Haha. Bästa iden på träningskort hittils. Man gör det jätte tungt. Så kortet blir ett "tränings"-kort