onsdag 17 januari 2007

Pirat vatten & Djävulskap

I skrivande brinande stund beffiner sig undertecknad ute på de sju havens farligaste pirat vatten där kanonkulorna viner runt fartyget och fula Indonesikska enögda halvnakna pirater beväpnade men kroksabel och kinapuffar anfaller fartyget från alla håll och endast jag Cowchasers Ensamme seglare kommer att besegra dessa fasans fulla monster!!!
Eller så skiter jag i dem och gör det jag gör bäst sätter mig och kikar på stjärnorna vid polen med en kall en.... vi får se...
Tiden ombord knallar annars på ganska bra en vecka käns som tre normala skoldagar vilket påminner mig om att jag borde börja med lite skolarbet.
Tänkte i alla fall besöka Panama om det nu går som man tänkt sig man vet aldrig och det är ändå några veckor dit.

Ska gå och slipa på min Dart kasstar arm lite.Dart tuneringen börjar i morgon och det gäller att vara tränad tills dess annar får man ta fram lite dålda trix och börja djävlas med motspelarna. Snablim på fingrana, ställa maskin larmet för vakt maskenisterna, böja spetsarna, knäcka gängorna och in öva några retsamma komentarer om hur min farmor minsan kastat bätre borde hjälpa till lite.

En anna grej som jag tycket vi bör få se mer av är fler kändisar som droppar privata sexvideos på nätet alla Pamela Anderson & Paris Hilton tack Keeley Hazell för dit bidrag denna vecka och skäll inte på den där pojkvänen allt för mycket du vet att allt skvaller är bra skvller för att hålla kändis skapet uppe.
Om du inte vet vem Keeley Hazell är så kicka in på länken nere viste inte vem hon var tidigare.
http://hollywoodtuna.com/video.php?id=2qnhrs7y0Q0&title=Keeley%20Hazell%20Does%20Jessica%20Simpson%20Video

Oj här kommer en ful pirat till bäst att styra upp detta och rädda övrig besätning!!

Skepp å hoj

//CC Sailor

2 kommentarer:

musse- sa...

Du är min hjälte! Att sitta och fightas med pirater med ena handen, och porrsurfa med den andra är en egenskap få förunnat.

CC-Sailor sa...

Jag håller i min privata kroksabel i den haden ju har lärt mig att porrsurfa med näsan nu :P