söndag 7 januari 2007

The Cowchasers om: The Cowchasers

Av anledning att så många frågar "Kan jag bli en Cowchaser?", "Jagar ni kossor på rikt?" och "Är ni dumma eller?", så kände vi att vi är skyldiga alla dessa en förklaring.
Vad frågorna avser kan jag bara säga: NEJ! och åter nej! Och framför allt, man kan inte bli en Cowchasers, man föds som en. Och detta, rent otroliga, sammanträffande, att vi alla är födda i en stad långt upp i Norrland, kan verka lite suspekt. Är det en konspiration måntro? Förmodligen.

I början av 80-talet startade ett okänt multinationellt företag ett ap-stort hemligt projekt för att skapa skitcoola och smarta ungar, vars syfte med livet skulle bli att ta över hela världen. Valet av stad, Piteå, måste ha varit självklart. Vart kan man annars föda upp fem snorungar att bli både smarta och coola. Piteå, och särskillt förorten Öjebyn, är den idealiska platsen för syftet. Jag menar, med områden som Hässel och det gula institutet på Holmen kan det bara inte gå fel.
Ett stort bakslag kom dock i mitten av samma årtionde, när hemliga agenter lyckades rasera hela projektet genom att skapa en mer eller mindre stor härdsmälta i ett intilliggande ryss-land. Effekterna av detta blev förödande för det okända, multinationella företaget, som helt och hållet förlorade kontrollen av ungarna.
Så idag lever vi i skymundan, smälter in i samhället och lever som normala människor. Men målet lever fortfarande kvar. Vi ska ta över hela världen.

Inga kommentarer: