tisdag 24 februari 2009

Ipred?

Som jag har fattat det är den i princip genomröstad nu? Det var väll bara de radikala partierna, typ vänsterpartiet och miljöpartiet som sa nej?. Nåja hursomhels har jag en fråga till alla tekniknördar, som jag ser det finn det två vägar att gå om man lider av förföljelsemani och laddar ner mycket copyright skyddad porr! Antingen använda suspekta program och tjänster och tokkryptera sin ip!! Men då detta dels inte är helt 100% igt säkert och att man kanske drar till sig o-önksad uppmärksamhet typ "jaha varför står du här med en rånarluva i banken" så kanke man skulle öppna upp sitt w-lan helt och hållet och bara skylla ifrån sig om ipred snubbarna ringer på! Jag tycker att dett borde öppna för nya tjänster typ sätta upp en radiomast som alla får koppla in sig på helt utan kontroll, detta finns ju redan typ "max" lan! nu måste vi bara lista ut ett sätt att få betalt utan att för den skull behöva identifiera de som använder nätet! Några ideer?

2 kommentarer:

Claes sa...

Tja, eftersom att tanka porr snarare ger dig uppmärksamhet från damerna på krogen när du kommer med din egen sås i mungipan, än från polisen, så behöver du nog inte vara orolig. För att kunna få ut uppgifter om det som IPRED omfattar så måste brottet ge ett åtminstone ett fängelsestraff.

Saffe sa...

På tanke om upphovsrättskyddad porr; I piratebayrätte gången;så var det 6-7 filerna på 100 top listan på the piratebay man inte kunde hitta upphovsmännen på, Porr. Inte kunde hitta säger jag för jag undra om de leta. Alla djur är lika osv...