Jag tänker att han är inne på rätt spår, jagmenar donkens burgare är ju allt som oftast torrare än Mona Salin i en öken. Inte konstigt att de små rackarna inte trivs där. Dock underlättar det ju för Mc-donalds. De kan bara lämna hamburgarna framme över natten, de ser lika fina ut på morgonen när de öppnar. Nåja tydligen var det så att tjockare hamburgare ruttnar bäst, och jag gillar ju big tasty! Man kanske bara ska äta mat som ruttnar bra?
måndag 15 november 2010
Mc-Donalds hamburgare ruttnar aldrig (och inga andra heller)
En kvinna, som man med tanke på hennes bloggs (mother earth) namn, troligen inte är helt opartisk har sparat en hamburgare från vårt kära Mc-Donalds. Denna har inte ruttnat utan ser enligt uppgift lika bra ut som den dag nån stackars underbetald tonåring loskade på den. Kvinnan i fråga ser frånvaron av mögel och liknande som ett bevis på alla "kemikalier" som det onda megaföretaget vill förgifta sina kunder med. Nåja, denna vimsiga kvinna kan naturligtvis inte få stå oemotsagd i våra upplysta tider. Dags att testa vad som händer med en Hamburgare som får stå framme. Kenji, på The burger lab har fått nog av alla otäcka kvinnor som dissar hans favorit käk. Under strikta vetenskapliga förhållanden testar han vad som händer med en burgare som får stå framme, hans slutsats är att Mc-donalds burgare är helt enkelt för torra för att ruttna. De torkar helt enkelt så fort att de blir svåra att angripa för mögel.
Etiketter:
Dumheter,
Lars vardagsobservationer
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar