fredag 4 december 2009

Ironi eller smart marknadsföring?

Antigen så är det bara så att killen har en grym marknadsföring och verkligen planterat en bild av sig själv i den Svenska folksjälen eller så har han helt enkelt gett psykosen ett ansikte. Men killen som jag efter Dala Ilama kanske skulle ha satt som dem minst troliga hustrumisshandlaren i världen har visat att även om blommor och vattenkannor går säkra så gör inte hans fru det.

"Thomas Dileva är misstänkt för att ha misshandlat sin flickvän, Zinat Pirzadeh. Polisen i Nacka utanför Stockholm fick larmet igår kväll, (4/11) och var på plats i DiLevas hem strax efter klockan 24.00. Det var Zinat Pirzadeh som gjorde en anmälan om misshandel, och just nu pågår en polisutredning. Hon säger till Expressen att hon nu planerar att lämna DiLeva."

Det som är värt att ta med i beräkningen är att hon är sk "stå uppare" och att hon väljer att berätta för Expressen, detta gör att jag inte helt kan bortse från att det faktist kan vara det Expressen skulle kalla "pr -kupp"?
Iallafall hade jag svårt att tänka mig den killen vara kapabel att misshandla något annat än trumhinnor men det visar väll bara att man inte ska lita på män med vattenkannor som tror att djur är människor?

1 kommentar:

johan sa...

säg vad ska jag tro, tro & tro på när, när allt är så här?