söndag 18 oktober 2009

Det bottenlösa hatet mot Satans Järnvägar

Efter att ha åkt en del fram och tillbaka mellan Fjollträsk och Sveriges Baksida så har man utvecklat en viss känsla för Statens Järnvägar och dess diaboliska affärsidé.
Det har väl egentligen börjat på senare tid, tyvärr dock under hela tiden jag pendlat, att flertalet biljetter säljs via auktionssiter och på så sätt driver upp priset så till den milda grad. Det är dock bara början på felaktigheterna i affärsupplägget. Att man även har sådant som man trodde endast existerade på lågprisflyg, nämligen avgift för att få sitta under en 4 timmar lång resa, så kan man bara fundera på hur någon tänkte när detta infördes. "Det är väl inga problem att stå upp i ett krängande tåg i 4-6 timmar"... Feeel. Inte för att jag än så länge blivit utan sittplats, men den mentala påfrestningen att tänka att man snott någons sittplats en hel resa är bara någon som ett diaboliskt geni som SJ kan ha funderat ut.

Jag kan bara välkomna avregleringen av järnvägarna i Sverige och hylla den fria konkurrensen, om nu inte Satans Järnvägar hittar något sätt att ta betalt även för det..

1 kommentar:

Johan sa...

Ååå du är bitter!
Det gillar vi =))