lördag 3 februari 2007

Data och internet

Många frågar mig vad det är jag jobbar med egentligen. När de får svaret, efter en 5 minuters utläggning, så är dom oftast så förbryllade och skelögda att det bara vart bättre att säga att man är sopåkare. Eller så kan man säga data och internet, så kommer man undan rätt enkelt, men förbryllingen kvarstår fortfarande. Och det är precis vad jag vill och har planerat!

När man tillhör ett sällskap som har planer på att erövra världen, så måste man hålla en låg profil. Eller åtminstone tjäna ihop lite cash för att om möjligt köpa upp ett land eller muta ett par politiker. Inte för att skriva här kan kallas för att hålla låg profil, men till mitt försvar så var jag nog packad när sidan skapades.. Är fortfarande lite bakis.

Men håll ut gott folk, The Cowchasers viker sig inte bara för att de är bakfulla!

3 kommentarer:

fia sa...

Underbart!
Det är ungefär som när jag ska förklara vad jag jobbar med, inte spec många som verkligen förstår, konstigt nog för ditt jobb är nog mer "annorlunda"(även om folk brukar försöka komma med ett ahaaa eller jaaasså)..

Är det inte lite konstigt att folk i allmänhet inte tänker på att det är någon som sitter & gör förpackningar??

walle sa...

Hehe.. när folk brukar fråga vad jag pluggar till.. tittar jag lite konstigt på dom å mummlar Tekninskdatavetenskap.. Men sen kommer alltid den roliga följdfrågan som jag aldrig kan svara på...
"Cad blir man då för nåt?"

Anonym sa...

Det är väll ingen som gör förpakcningar!? Dom Föds ju fram av större förpackckningar, eventuellt genom att större förpackningar delar sig!!