måndag 5 februari 2007

Musik

Hade en liten tanke häromdagen.

Undrar hur vår generations musiksmak kommer att utvecklas med åren. Kommer vi, vid 75 års ålder, sitta som klistrade på lördagsmorgon och lyssna på svensktoppen då Leif-Ovez brölar ut sina plågor och gasta "Det där, det var en fin bit det" så att löständerna skallrar ?

Eller kommer vi att lyssna på samma smörja som idag ( Adam Sandler - At a Medium Pace, Johnny och Lillemor - Runka mig med vita handskar på osv..), och tycka att det är den tidens ungdommar som lyssnar på skränig musik. Ungdommarna kanske diggar Leif-Ovez då.. Sopor!

Har musiken då utvecklats till att endast spelas på de frekvenser som man med åren mister, vilket man nu tydligen gör. Ett par hjärnceller verkar ryka iallafall har jag märkt.

Nä, är det någon som ser mig, 75 år gammal (blir nog inte äldre än så), sitta och lyssna på annat än Refused, Randy eller Millencolin så är det fri eldgivning!

3 kommentarer:

Mallaco sa...

Mäh!
1. Släktmiddagar är ju roliga!

2. Går det verkligen alltid fortare att flyga (om man nu vill få det bortgjort snabbt)? Ex. mellan sthlm och gbg (som var mitt fall) tror jag nog att tåget ofta går snabbare? Om man räknar med transfertid ut till flygplatserna och så?

3. Vors i helvete får du tag på dina flygbiljetter?

musse- sa...

FYI, detta är alltså en fortsättning på en kommentar på tvillings sida :)

Mallaco sa...

Ska detta vara att lita på menar du?