söndag 29 mars 2009

Turbo boost

Vet inte om jag tycker det är riktigt rättvist att vissa av bilarna i årets F1 cirkus har KERS och vissa har det inte.

Jag vet ju dock att jag skulle vilja ha det på min Trans Am

BakisTV 2009

Ringde ComHem i fredags för att beställa: *trumvirvel* Viasat Motor, där formel 1 visas 8 ggr under en dag!

Nu behöver man inte vara rädd för att somna precis efter start och sedan missa målgången eller någon smaskig krasch.

Nu behöver man inte ställa väckaren när dom kör i Melbourne och Brasilien och dom andra ställena som inte funkar med Svensk tid.

Nu kan man frossa i F1 hela dagen och troligen hela veckan fram till nästa race!

BakisTV 2009 är räddat, nu måste jag bara se till att fixa en stenhård bakfylla till någon söndag här framöver.

lördag 28 mars 2009

Så Börjar Det...


Så var det klart mindre än 24 timmar kvar kl 08.00 i morgon smäller det!
Inga av de "stora" stallen i topp inför starten så det ska bli spännande och se vad som händer nu när Formula 1 drar igång för i år
Själv hejar jag på McLaren andra har Ferrari som favoriter men det var Jenson Butomsom tog första startplatsen för i år.
Lycka till & alla ni som undra vad jag gör i morgon, gå inte längre an till Tv rumet!

fredag 27 mars 2009

Är kraften med dig?

Nå hur går det nu för Lasse Liten med sin utforskning av "Kraften". Har inte sett så mycket aktivitet kring detta ämne på länge så jag kan ju bara anta att han har misslyckats totalt...

Vad har du att säga till ditt försvar?

Bottenviken Live


Två länk tips om man är intreserad vilka fartyg som rörsig i krokarna om Bottenviken, dessutom så kan man ju se vilken båt jag är på och vart vi är.

Ibland fungerar sidorna lite si och så men för det mästa så går det att hänga med.

Om jag är i bottenviken så är det denna sida som gäller.

Är jag söder om bottenviken prova här!

Just nu i alla fall liger jag utanför Piteå & Atle heter fartyget.

onsdag 25 mars 2009

Dagens ris!

Som den nörd man är så satt jag och läste IDG's pappersupplaga av "Nätverk och Kommunikation" idag på lunchen, inte något man normalt sett gör vid sina sinnes fulla bruk, men jag hade väl tråkigt eller nått.

Och hör och häpna om jag inte hittar BOFH i slutet av sagda tidning, ÖVERSATT TILL SVENSKA!? (Dock utelämnade dom en översättning av PFY, kanske dom inte förstod förkortningen?)

Nog för att IDG översätter allt möjligt till Svenska, switch blir växel etc, men nu får det fan i mig vara nog!

IDG går härmed alltså upp på vår dödslista!

måndag 23 mars 2009

Kim

Hur vanligt namn är Kim egentligen?
Glenn tex är ju inte så vanligt namn förutom i Göteborg där typ två tredjedelar av alla Glenn bor?
Satt och kollade på sporten och de pratade om Handbolls landslaget så jag slutade titta men lysande med ett öra lite lätt och det enda namnet jag hörde var Kim, Kim & Kim så jag började fundera heter alla som spelar Handboll Kim??
Tittat lite mer på det här och vad jag kan seså finns två spelare i Handbolls landslaget som heter Kim för tillfället, Kim Andersson och Kim Ekdahl.
Men håller ni inte med om att det måste vara över representation av Kimar i Handboll?
Dessutom anser jag att Kim, Jim & Glenn är lite löjliga namn!
Övrig info typ 14000 personer heter Kim då blandat killar och tjejer...

torsdag 19 mars 2009

RSRFKBK

Pm till samtliga berörda personer...

En viss avikande störning i "Kraften" har blivvit upptäkt i området kring Umeå.
Därför har Rikets Säkerhets Råd För Kontrol och Balans av Kraften (RSRFKBK) beslutat att en ökad säkerhets upptrappning bör innfinna sig i riket tills dess att denna störning innom "kraften" har eliminerats.
Befiner därför i trakterna kring Umeå tills dess att problemet är löst.

RSRFKBK´s hemmlige supper befälhavare

Bara jag som fått detta pm leverarat av en kille med fallskärm som dök ner i is vattnet och brevet självantände efter att det var färdig läst??

tisdag 17 mars 2009

Rika socialbidragstagare

Här kan man läsa om när nån från aftonbladet försöker leva på 97kr om Dagen. WoW tänker du..... Men det är efter hyra och fasta avgifter är betalda. Vilket ju helt plötsligt är BETYDLIGT mycket mer pengar än jag hade många månader som student. Det är alltså 2910 till nöjen och Mat. Jag skulle ju lätt ta socialbidrag istället för studiebidrag. (Tricket ligger i hyran och fasta avgifter, det står hur de räknat men det står inte några regler om det hela)
Totalt har de räknat med 8281. Vilket ju faktiskt är mer än studiebidraget+lån. Inte undra på man känner sig fattig som student.

Danzband

Kanske något som skulle intressera Kåhny Håkanzon har dykt upp i nyhetsflödet, Robert Gustafsson ger nämligen ut en dansbandsplatta baserat på hans karraktär Roland från Torsk på Tallin.

Ser jag fram emot! (?)

måndag 16 mars 2009

SERIESEGER!!

Så har sista matchen för säsongen spelats i HockeyBockeyns Division 3 serie, Norra Stockholm. På pappret också vår svåraste motståndare, Skakis som förra gången vi mötte spelade lika mot.

Vi började med en intränad variant som gav mål efter bara några sekunder och drog ner deras moral i skridskosulorna. En viktig faktor i matchen var även att vi hade fullt lag plus lite till, samt att vår motståndare var rätt kort på folk.

Media Pro - Skakis, Slutresultat: 9-1

Vi vann så matchen rätt mycket för att vi orkade mer, dom hade dock riktigt bra spelare som kunde åka skridskor men inte orkade hela vägen, och därmed vann vi även serien!!

Äntligen!

Du ska göra som jag tänker inte som jag säger!
Nu kan det börja bli verklighet i det utrycket för nu har det tagitsfram en manick som ska kunna läsa dina tankar, för visso inte helt klar än men väll i forskningsstadiet.
Tycker däremot att de säljer in prylen till fel ändamål vem brysig om vad folk tänker göra? Jag ser den ju ur Chef synpunkt nu kan det ju aldrig bli några missförstånd i oklara instruktioner....
Fast det är ju klart det gäller ju att man som chef tänker rätt också =/

Köp Cowchasers Merchandise

Som tidigare nämnt så har vi ju startat en liten webshop här på Cowchasers där vi säljer diverse fina t-shirtar och även ett set för fotbollsfantasten!

Shoppen når ni på http://cowchasers.spreadshirt.net, köp så ni spyr!

Mer produkter kommer att komma upp, så håll utkik efter framtidens modeplagg numero uno!

fredag 13 mars 2009

Svensk film

Jag har en liten teori där jag personligen tycker att Svensk filmindustri har misslyckats att producera något vettigt ända sedan Fäbojäntan såg dagens ljus på 70-talet.

Se bara på produktioner som Arn, Beck och Grabben i graven bredvid, alla baserade på böcker och dåligt producerade därefter. Var lite orginella vetja!

Fäbojäntan var iallafall fritt tolkat och innehåller den mest orginella scenen i filmhistoren, korvscenen. Replikerna kanske inte sitter som de ska, skådespelarna inte dom bästa, men bara tanken på korvscenen gör mig varm innombords. Helt enkelt Svensk filmindustris höjdpunkt.

Morberg följer Gammelsex

Ytterligare bevis för att Palten och Morberg är samma person!

Aaaah...hajpojken

Är fan lika bra som Patrik Larsson!!

http://www.sr.se/webbradio/?type=db&Id=1094980&BroadcastDate=&IsBlock=0

onsdag 11 mars 2009

Swingfly - Touch and go

Ja kan vara denna jag tänkte på men är inte säker som sagt lyssnade ju bara enhalv låt, men den va skön så jag postar den!
Gillar dessutom bruden super skarpt!

Teddybears

Satt och snurrade lite i bilen här om dagen och tyckte mig höra något på radio som påminde om Teddybears, tyvärr var jag lite stressad och han inte höra hela låten klar och fick därför inte heller veta om det var Teddybears som spelades.
Blev så sugen på om det var något nytt på G med vad jag anser är ett av Sveriges skönaste band och ett av de bättre jag sett live, så idag har jag suttit och letat lite på nätet men inte hittat något.
Någon som vet eller hört om det planerar att släppa något nytt snart?
Bjuder i alla fall på lite skön musik här!

tisdag 10 mars 2009

Lite Naket...

Absolut inte i enighet med Gammelsex men måste ändå medge att det Här är en liten rolig blogg.
Här blandas allt som har med Sex att göra på ett roligt sätt vad sägs om de 5 sämsta porrfilms inledningarna och topp 7 mest unika porr stjärnor?
Inte helt "kontor säker" men ändå inte mer naket än tex Veckorevyn... eller Aftonbladet om ni föredrar det... 

söndag 8 mars 2009

Ipod hypad pryl...

Nu börjar Ipod grejen bli lite väll Hypad, men kan man tjäna pengar på en grej så kan man.
Fler förslag på Ipod prylar, Icar, Idog & Iboard...

lördag 7 mars 2009

Friends

Den bästa reklamen jag sett på länge & jag vet att den har rullat ett tag nu men jag berörs varje gång jag ser den i alla fall så bra har de lyckats. Fler av de gammla filmerna på Friends om man glömt dem & mer om deras arbete.

Lurade lite också på vems låt det var som hon sjöng på men listade ut att det var Kents På Drift.

fredag 6 mars 2009

I do have the force

Min kära kusin hävdar att jag inte har någon kontakt med "kraften" men det är icke sanning. Jag håller med om att mina tidiga försök har varit något trevande, men detta är ett långsktigt projekt....men jag är mycket nöjd med att redan nu rapportera en framgång. Johan har framgångsrikt "mind controll" :ats till att ge mig chips! Helt utan verbal kommunikation fick jag min kära kusin att bära in chips i en skål till mig! En odiskuterbar framgång. I have taken the first steps into a larger world.....

Lars testas...

Nu när Lars bor hemma hos mig så har jag testat hur pass bra han är med "kraften" och vi kan ju säga så här... Det är tämligen säkert att han ligger på en stabil noll nivå just nu.

  • I testet koncentration så faller han totalt, när vi satt och drack kaffe så var han tvungen att sluta prata och titta på tjejerna som gick förbi, dvs som alla andra killar gör.
  • När vi var och handlade så upp stod en diskussion huruvida vad vi skulle äta och om vi skulle äta hemma eller ute, Lars lyckades inte övertyga mig om att ta ett beslut och vi funderar fortfarande på hur vi ska göra.
  • Lars köpte en trisslott och jag sa använd nu kraften till att plocka en vinst lott, lyckades han?? Nej det gjorde han ju naturligt vis inte.
Grejen med den här utmaningen är ju inte att Lars ska bli en Jedi utan bara att se hur pass mycket hans "kraft" ökar under ett år.
Just nu innan vi börjar kan vi ju tämligen lugnt säga att den ligger på Noll.

torsdag 5 mars 2009

Filmer

Tre teman jag vill se spel fillmer på.

  1. Zelda, ja jag vill se filmen! Diskuterade lite med Lars att det kan vara svårt så jag sträker mig till en eventuell Tv-serie. Fast nä jag vill se filmen...
  2. Thunder Cats, ja väntar väntar väntar!!!
  3. Final Fantasy kanske också baserat på 7:an, okej vet att det är jord en animerad film men jag vill se en icke animerad film.

*host*

Och vilken otroligt dålig dag att vara sjuk på, Media Pro mötte nämligen ESKS Tigers kvällen till ära. Kanske tur att jag inte var med då jag gjorde en sådan svag insats förra gången vi mötte dem...

ESKS Tigers - Media Pro, Slutresultat: 0-17

Nu ska jag blanda en drink på whisky, honung och glass, lägga i en tepåse för att se om man inte kan bli frisk..

onsdag 4 mars 2009

Sjuktips

När jag nu fick reda på att min käre vän Claes ligger hemma nerkrypen i sängen toksjuk i feber och halsont ( som Claes själv beskrev det halsen käns som ett rivgärn) så gav jag han lite krya på sig tips tänkte att jag kan posta dem här också ifall han glömmer vad jag sakt...
  1. Te med Honung, hjälper alltid & är även generellt sett en bra måbätre kur även om man inte är sjuk.
  2. Glass, grymt skönt när man har halsont här tror jag vanilj är att föredra framför favoriten choklad. Det känns som att Vaniljglass har bätre antikroppar i sig...
  3. Wisky/Sprit/Cognac, det enda som hjälper vid alla sorters sjukdom fast här har doseringen en viss överhängande betydelse. En tumregen som generellt gäller här är, Är du fortfarande sjuk när du börjar nycktratill så har du inte druckigt tillräklit med alkohol.

Tja tre snabba tipps för kortare sängligningstid.

Ps Cowchasers tar inget som hälst medicinskt ansvar för ovanstående tipps, utan de är helt upp till läsaren om man vill prova eller inte.

Villse i backen..

Hur lång tid skulle det ta att hitta tillexempel mig om jag åkte vilse i snowboardbacken och ni minna vänner började blogga om det här?
Den här killen kan vara lite mer glad över sina bloggande vänner men frågan är om han ska tacka vännerna som bloggade om hans försvinnande eller om han ska tacka de som var ute i ovädret och letade upp honom?

tisdag 3 mars 2009

Life as Padawan 2

Inte mycket nytt idag, har varit mycket i skolan så jag har inte haft tid att kolla över hur stark jag är i "kraften" ännu, experimenterade lite med att se om jag kunde förutse framtiden när jag spelade lite online poker! Det visade sig att jag inte kunde det!!

Semmel dieten!

Man kan ju inte bara kasta ut nya utmanigar när man har en egen utmaning att tatag i, där för har jag denna vecka besluat mig för att byta frukostvanor.
Om jag nu ska komma iform och skaffa mig orken att traska ned till Skelefteå så har jag beslutat att i enighet med mitt eget hälsoråd att sluta med semmel frukost dieten jag kört med ett par dagar.
Nu när semmeldieten är avslutat så ska jag bara orka komma igång med lite motions övningar så är vi där!
Nå Lars har du lyckats rubba en penna än eller fåt din tok granne att slut "Janice skratta" än?

måndag 2 mars 2009

Life as Padawan

Jaha, den berömda handsken är kastad och jag tar upp den!!
Tänkte ta och ägna denna vecka åt att undersöka kriterierna för när man ska kunna sägas ha skaffat sig "the force" eller "kraften" som vi säger på svenska. Kommentera gärna så att vi är överens om vad som gäller när träningen drar igång på måndag!
Om man först ska ta och definiera vad "kraften" är för något, enligt källan till all kunskap (Wikipedia) så är "kraften"
"Kraften, eng. The Force, är en företeelse i Stjärnornas Krig -filmerna. Kraften finns överallt; den håller världen samman. Den som lärt sig hantera kraften kan styra den eller låta sig styras av den. Kraften ger förmåga att se in i framtiden, att flytta saker med bara tanken och att styra andras tankar. Men du kan även förstöra saker, med hjälp av kraftens mörka sida . Eftersom kraften håller ihop allting så kan du göra i princip allt. Den härrör från ett energifält som alstras av den mikroskopiska livsformen midi-chlorianer."
Så vad lär vi oss av detta?
1. Ger förmåga att se in i framtiden
2. Flytta saker med tanken
3. Styra andras tankar
4. Förstöra saker
5. Göra princip allt

Denna lista ger oss dock lite huvudbry, speciellt punkt 4 och 5 är enligt mig problematiska. Om vi börjar med nr 4, vad menas med att "förstöra saker" det kan jag göra redan nu! Eller måste jag förstöra dem på ett speciellt sätt?
Punkt nummer 5 kanske också behöver definieras lite bättre annars kommer definitivt mina sk vänner att hävda att jag misslyckats även om jag lär mig styra Jessica Alba till att ge mig en lapdance. Kriterierna ska vara klara till måndag iallafall när träningen drar i gång med en översyn av hur "stark" jag är i "kraften" just nu.
May the "kraften" be with you.

söndag 1 mars 2009

Jedi Utmaningen!

Idag förvarnar jag Lars "Cowking" på en kommande utmaning.
Vi som känner Lars vet att han försöker förfina sin teknik att behärska "kraften"
alltså "the force" som Jedis har från Star Wars.
Utmaningen är enkel Lars ska skriva på bloggen om hur han förbätrar sig med "kraften" under ett år.
Har några förslag på etiketter, 365 dagar till Jedi, Living With The Force eller Life as Padawan.
Det enda vi måste göra är att vi måste kontrolera Lars nuvarande kunskaper om "kraften" för att se hur pass bätre han blir på ett år.
Eventuella ramar & regler för utmaningen bör nog diskuteras innan & fler förslag motas gärna innan Utmaningen ges.
Naturligtvis är detta en hämd för min utmaning att gå till Skelefteå från Piteå mer känt som Från Max till Max, ni som ännu inte har fått någon utmaning kan ju börja räkna med att ni kommer få en!
generated by sloganizer.net