fredag 6 mars 2009

Lars testas...

Nu när Lars bor hemma hos mig så har jag testat hur pass bra han är med "kraften" och vi kan ju säga så här... Det är tämligen säkert att han ligger på en stabil noll nivå just nu.

  • I testet koncentration så faller han totalt, när vi satt och drack kaffe så var han tvungen att sluta prata och titta på tjejerna som gick förbi, dvs som alla andra killar gör.
  • När vi var och handlade så upp stod en diskussion huruvida vad vi skulle äta och om vi skulle äta hemma eller ute, Lars lyckades inte övertyga mig om att ta ett beslut och vi funderar fortfarande på hur vi ska göra.
  • Lars köpte en trisslott och jag sa använd nu kraften till att plocka en vinst lott, lyckades han?? Nej det gjorde han ju naturligt vis inte.
Grejen med den här utmaningen är ju inte att Lars ska bli en Jedi utan bara att se hur pass mycket hans "kraft" ökar under ett år.
Just nu innan vi börjar kan vi ju tämligen lugnt säga att den ligger på Noll.

3 kommentarer:

Claes sa...

Gott! Då vill vi ha en dags-, alternativt vecko-, rapport på hur det går med träningen Lars och om du gör några framsteg!

Johan sa...

Just nu går det ju inte bra för stackaren han försökte Maind kontrolla några guldfiskar på Kifas tidigare kan ju säga att de gjorde totalt tvärtemot det Lars sa att han skulle få dem att göra...

Anonym sa...

Men tydligen är ju Johan lättare att mind controlla än ett par guldfiskar!!