tisdag 21 juli 2009

Wakeboard!

Började dagen med att vakna helt trasig av någon anledning, var stel och hade ont i min arma, gamla kropp. Duschade och for sedan ner till Herr Älg för att gemensamt köra en frukost på Nodo och därefter göra en shoppingrunda till hans nya lägenhet.
Det resulterade i: ett par ramar, en hammare, ett skruvsett, skavsårsplåster, gummi (vad han nu ska med dom till?) men ingen osthyvel dock.

Under tiden är jag i telefon och försöker få tag i nya fenor till vår wakeboard, tyckte inte riktigt att dom vi gjorde i trä kvällen före dög. Detta resulterade i att vi fick be en butik i Luleå beställa hem, vilket tar minst en vecka.

Herr Älg hade nu börjat planera inköp av ny soffa och valet stod mellan Mio i Pite och Möbelhuset i Luleå. Jag förstod redan innan att vi hursomhelst skulle bli tvungna att åka till Luleå och titta på denna soffa så jag slog en signal till Simon för att höra om vi inte fick låna hans wakeboard och då kunde ta vägen förbi Boden när vi ändå var halvvägs.

Sagt och gjort, soffa inköpt, wakeboard hämtad och ikväll första wakeboardturen på 3 år!
Sjukt kul och en massa nostalgi bara av att ta på sig och känna doften av våtdräkt.

Nu är man dock helt utslagen och sitter hemma hos Herr Älg med en kall öl i handen och kommer nog vara minst lika stel i kroppen imorgon.