torsdag 30 juli 2009

På spaning efter Kåhny Håkanzon!

Besök på PDOL och vi sitter precis nu på Kittelfjäll, dolda bakom folksamlingen och spanar på en man vid namn Kåhny - Kåhny Håkanzon, självaste mannen, myten och legenden!
Han befinner sig på mitt i gröten och röjer till livebandet som spelar Rage Against The Machine - Killing In The Name Of. Han är klädd i en vit piké, lätt urtvättad och nedstoppad i sina beiga kahkishorts, vita tubsockar och sandaler, han dansar bugg tillsammans med en kvinna i vitt linne.

Leendet på hans läppar beror nog inte bara på all Norrlands Guld som han blivit serverad, leendet på hans läppar beror mer, tror vi, på kåtheten i hans blick och möjligen löftet om ett säkert kort.

Vi bestämmer oss för att följa efter den man som i några år har varit föremål för en viss beundran här hos Cowchasers, ut från Kittelfjäll leder spåren ner mot Babylonscenen.
Strax innan bajamajorna försvinner spåren av Kåhny och vi kan bara hoppas att han denna gång fick vara först på pucken, men vi är glada över att äntligen fått ett ansikte till denna legend!

Råger över, råger ut / Johan & Claes

1 kommentar:

Johan sa...

Ja det var grymt oväntat att se Kåhny på PDOL men jesös vad han rocka!