måndag 12 maj 2008

"Ett försvar skall kunna försvara sig även på egen planhalva. Bara för att bollen är på andra sidan behöver man inte ta ut målvakten"

Stöd Sveriges "nedskärnings"-makt genom att gå in och skriv på. TACK! Alla som gör det skall få en kram vid väl valt tillfälle så glöm inte att kommentera när ni skrivit under.

http://www.nufardetvaranog.se/

Ber om förlåtelse för senaste tidens skrivtorka...återkommer inom kort...när mitt liv slutat vara så jälvla händelselöst!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tjaa, Reinfelt tänker väll...hmm..vi har ju Finkland till höger så dom försvarar oss mot dom där som säljer vodka, och så har vi Norge till vänster och dom har ju alldrig slagit nån i nåt, sen så har vi Dannmark nedåt och dom är så Xenofobiska att dom alldrig skulle lämna sitt land. Dessutom är dom upptagna med att göra Muhammed kalikatyerer.

Cowchasers Slädmekaniker sa...

Hmm, jag tror bara att dom tänkt lite fel och försökt outsourca försvaret till Indien.
När dom väl märker att inte en enda jävla Indier kommer att röra en fena när Ryssen kommer så är det bara att sätta in Hamilton, Arn och Pippi Långstrump så blir allt bra igen.

Cow Commander sa...

Ha, Ha! Tack för erat stöd grabbar, visste väl att jag kunde lita på er! Jag är skyldig er var sin kram. Vi måste tänka på Cowchasers stridsförmåga oxå.. om vi av någon anledning nån gång skulle behöva ett något mindre land.

Cowchasers Slädmekaniker sa...

När den dagen kommer så outsourcar vi till Indien!

Jakelisnakeli sa...

Klart som fan att man skriver på! Behöver folk som kan försvara mig tills jag får kapital till att införskaffa mig en privat armé och flyttar till en läcker medelhavsö där jag bygger min fästning samt börjar utveckla min plan på att ta över världen i stil med Bondskurkarna.

CC-Sailor sa...

Funderat lite på det här med Sverige Norge Finland läget är det bara jag som anser att S/N unionen aldrig upphört och att Finland alltid tillhört Sverige?
Jag anser att det är Cowchasers uppgift att förmedla samhället att Sverige faktiskt har två provinser och att de ligger i vårt intresse att på peka för dessa två så kallade "nationerna" hur läget egentligen ligger till.
Därför ansätter jag till Cow Commander en Cowchasers budget på 400 miljarder babianpengar att shape upp denna arme så vi faktiskt kan använda den till nått vettigt!