måndag 5 april 2010

Kan ni spela StarCraft 2?

Jag kan det, och det är ascoolt! Ska bara se om det går att köra på LAN, då ska jag flytta in i Paltens lägenhet och visa vem som är bäst! ja, på StarCraft iallafall, men det kommer säkert inte att fungera ändå han har ju en MAC! Men men, kul spel det man ser iallafall. Man känner ju lätt igen sig, lite nytt och lite gammalt! Men nostalgifaktorn är asgrym och det är verkligen vackert att titta på! nä nu måste jag tillbaka och tjuvträna! (Ha-Ha!)

5 kommentarer:

Saffe sa...

det kan jag inte.. men jag har tittat en ,del på http://www.youtube.com/user/HDstarcraft och http://www.youtube.com/user/HuskyStarcraft#g/u

Cowking sa...

Men jag kan spela det! Dock så har jag inte kommit in i betan, jag har bara trixat lite. Problemet är att det inte är blizzards AI utan nått hemsnickrat. Och man kan bara köra mot datorn! Man får inte så bra intro till enheterna då man blir inkastad i en match mot datorn med alla enheter tillgängliga! Men AIn är inte den bästa så det går rätt bra! Skulle vara grymt att få igång LAN men det tror jag är omöjligt!

Walle sa...

Jag kan lira det.. för jag e pro gamer

Cowking sa...

Vad kör du då? Jag har mest kört terran än så länge!

walle sa...

random for the win.. dock suger jag... har inte riktigt nog med apm för att vara bra