söndag 19 oktober 2008

Nyheter och skit..

Efter att min tvillingsyster har skrivit ett par inlägg om tidningar och deras förmåga att hänga ut folk till höger och vänster känner jag själv att jag måste tillägga lite i denna NYHETSCHOCK.

Vad jag stör mig på är deras förmåga att alltid, och jag menar alltid, lägga in fina bilder på sagda uthängda personer och klippa in en informationsruta om sina tillgångar, vad man har deklarerat, civilstånd etc. Och det slutar heller inte där, nää; farsan, brorsan, kusinen, fan och hans moster får även sina uppgifter uthängda.

Så för att ge aftonhoran och sexpressen ett litet försprång i sin framtida undersökning i Cowchasers så vill jag härmed deklarera:
Namn: Cowchasers
Civilstånd: Ja
Tillgångar: 3 rollokola
Deklarerad inkomst: 0 (noll) kr. (Rollokolan hittades och kommer inom snar framtid att ätas upp och bör därmed inte räknas som en taxerbar inkomst.)

Namn: Satan (alias: Djävulen, Antikrist, Ingvar Oldsberg)
Civilstånd: Okänt
Tillgångar: Vill ej säga, äger enligt berättelser ett helvete på 9 våningar, en högaffel och förbrukar förmodligen mest energi i världen (på antingen brännbar gas eller freon, om detta tvista de lärde)
Deklarerad inkomst: Har ej deklarerat på 8 miljarder år, säger sig inte ha några planer på att börja inom den närmsta framtiden.

2 kommentarer:

BallaMalla sa...

1. Jag gillar att du länkar till min blogg.

2. Jag gillar att du håller med mig i mina åsikter.

3. Jag gillar fan inte att du kallar min pappa (a.k.a Ingvar Oldsberg) för Satan!

Anonym sa...

jag undrar om freon ar en brannbar gas?