torsdag 31 januari 2008

Kåhny Håkanzon går på swingersklubb

Hej,

Jag heter Kåhny Håkanzon och jag lever ett rätt ensamt liv i ett hus tillsammans med Mor min, i Svea Rikes norra regioner.
Jag gillar att gå på dans, favoritbandet Göranz spelar förmodligen norra europas bästa foxtrotbitar, men här om kvällen ville jag prova på något annorlunda i dansväg, det är kanske det som kvigorna går igång på, så jag sökte upp en såndär swingersklubb.

Tog på mig min bästa danskostym och begav mig till lokalen, tydligen privatägd för då jag anlände så visade det sig vara en stuga i grannbyn.
Värdparet tittade lite konstigt på mig när de öppnade dörren och var väldigt undrande till varför jag var ensam. Jag sa inget, dans går man ju på för att träffa någon, utan tog bara ett stort kliv in i farstun.
Visst spelade de musik i lokalen, fast jag trodde att swing hade lite mer takt än vad det lät som och framförallt att dansen utfördes med kläderna på.
Till en början förskräckt såg jag att där fanns bara avklädda par i varje skrymsle av stugan, och vad jag kunde bedöma av den klibbiga luften så hade de varit avklädda ett bra tag.

Fick mig en dans eller två den kvällen, inte som jag hade föreställt mig dock.
Och sannerligen inte först på pucken.

3 kommentarer:

CC-Sailor sa...

Bra kämpat Kåhny lycka nästa gång!

Saffe sa...

Som man gör på träning gör man på match. Men swingers-fest får väl räknas som turnering- eller kanske gruppspel.

Snart är det helg och då är det väl bara att snöra på sig dans-skorna

Cowchasers Slädmekaniker sa...

Vad jag vet så är dansskorna på för jämnan, och det är alltid gruppspel man är ute efter.. Det leder ju till slutspel! :D