tisdag 20 mars 2007

Dödslistan

Vet inte om det här är olagligt? Men "jaja" som min farfarfarfrars far alltid brukade säga när han sköt sig i stortån med musköten.
Jag föreslår att vi borde ha en "dödtslista"!!!
Vad är då en dödslista undrar dom som inehar en medioker intelligens, jo det är precis vad det låter som. En lista där vi skriver in namn på personer, företag och organisationer som ska möta ett hemskt öde när vi tar över världen.
För att underlätta planeringen kan ni ju ta och skriva in förslag på straff/avrättnigns metod på de olycksaliga som hamnar på listan.

3 kommentarer:

Anonym sa...

1. Telia, som straff för att de alldrig håller rätt hastighet på bredbandet och har personer som heter
"pär" och "sara" i telefon supporten som frågar om "nätverkskabel är insatt" och "om modemet är på" tycker jag att hela telia ska bli översprugna av en skenande buffelhjord!! (cowchasers torpeder btw)

musse- sa...

2. Aftonbladet, som straff för deras språkmissbruk. Och får man bestämma metod, så blir det en kurs i det svenska språket för SAMTLIGA journalister, vilket förmodligen kommer att leda till deras död.

(Bra idé Lassemannen btw)

Anonym sa...

3. AMS-för att jag inte får vara en parasit på samhällskroppen i fred. Håller bara på att tjata om att jag måste skaffa någonting som kallas "jobb", extremt störigt. Straff? Dom kanske skulle ta och skaffa ett sånt där "jobb" det verkar inte kul som jag förstår! =p