fredag 17 december 2010

Snöinkompetens?

Vad har hänt med gamla goda norrland? Minns ett besök i Malmö för en herrans massa år sen, det var riktigt kul att se hur svårt dom hade det att hantera 1dm snö! Totalt kaos.........
Men, tydligen har vi importerat kommunalråd och vd:ar från Malmö på sista tiden.....de senaste dagarnas helt normala snöande (typ en dm) har orsakat totalt kaos. Va fan...det här är norrland, vi SKA ha snö på vintern, och det var inte som att det kom mycket snö (typ 1m på 24h) vi pratar om ca 1dm här!
Vad hände, sålde alla entreprenörer av maskinerna i tron att global uppvärming skulle fixa biffen!? Är det Luleå kommun (och Lulebo) som är snåla och tycker snöskottning är lyx?
Det är ju för fan pinsamt, har aldrig bott i en Norrlands kommun som inte kan hantera en dm snö! Skärpning Luleå, tycker synd om alla de som tvingas sitta inne för att ingen skottar (äldre, sjuka, de med barnvagn!!!)
Fick inte ens en tidning i morse, pga det "enorma" snöovädret!! Bah, om bara Luleå kommun och Lulebo samt andra fastighetsbolag faktiskt fattade att det var vinter och skottade bort snön så hade det inte varit några förseningar! Fatta att vi bor i Norrland, DET SNÖAR HÄR!!!!

Inga kommentarer: