tisdag 26 oktober 2010

PDOL lägger ned?

Pdol Lägger ned?

Gör det nått? Måste faktiskt säga att det har blivit lite same, same de senaste åren! Kanske man har blivit äldre, men det känns lite som ett stort öl-tält nuförtiden. Kanske de skulle dra ned på stoleken och öl-tälten? Jamenar vem vill betala 400kr inträde till ett tält? Kanske ha festivalen vartannat år som det var från början? Någon som har några förslag på hur de ska få rätsida på detta?

5 kommentarer:

Claes sa...

Jag tycker Boden alive har ett bra koncept. Gratis inträde och bara öltält. Kanske en liten yta för tivoli där vuxna kan dumpa ungarna för att sedan bli packade :)

Cowking sa...

Visst, men är inte det lite som att gå¨på en krog med utesrvering? Tycker nog att pdol kan vara kul, men det måste förnya sig. och det har det misslyckats med! Kanske det är bättre att ha en mindre gratisfestival med kanske EN (eller ett par) artist(er) och tivoli + öl! Kanske dra ned lite på ölen med....det är ändå en barnbom nu, familjerna är viktiga! Och de går ju alldrig på pdol (kvällen) som det ser ut nu!!!

Saffe sa...

Jag vet inte vad de gör för fel. De hade ju typ hälften så mycket artister i år och lyckades ändå gå back.. dags att ta in någon som kan göra en budget i förväg kanske??

Däremot tycker jag de kan göra tvärt om. Istället för att ha separata öltält kittelfjäll-oden- och allt va de heter, som man måste köa halva natten till att gå in på. Kan de väl ha gemensamt inträde till ett öl-område med 18 årsgräns. Stäng av hela p-däcket bara.

Problemet är väl inte att det inte kommer nog med folk. problemet är ju att de går back iallfall.

Johan sa...

Lars går familjerna inte på kvällen för att det serveras för mycket öl? & om vi drar ned på öl tälten vilka "familje" aktiviteter bör i sådana ersätta öltälten?

Eller kan det vara så att barn familjer ändå inte är ute mer än till 8-9 för att deras barn inte orkar mer?

Jag vet inte hoppas de får rätsida på PDOL i alla fall för hursomhelst så tycker jag att det är en rolig vecka för piteå.

Cowking sa...

Det kan ju vara en väg att gå att bara strunta i familjeaktiviteterna, tillåta öl försäljing överallt och bara satsa på de i 18-30 år!! Beachparty, volyyboll, vet t-shirt contest...typ!!