torsdag 3 september 2009

Teddybears @ Berns

Har ikväll varit och kollat på Teddybears som bjöd på gratis spelning på Berns om man var i tid.

21.00 skulle spelningen börja och 20.00 var insläppet. Jag och den ohängde Hansson (Jonas) var på plats senast 20.10 och hade inga stora svårigheter att ta oss in. 20.15 var kön milslång och ytterligare vänner tog sig inte in, snacka om tur.

ca 21.30 körde dom sedan igång med en par härliga gamla låtar som alla känner igen och tanken var väl att pusha lite för kommande album. Dock verkar det bli lite blekt på detta då dom bara körde två instrumentala låtar som antagligen kommer att ligga på sagda album.

Dock kom en liten överraskning (för mig iaf). Alla har väl förmodligen sett reklamen för Swedbanks Fastighetsbyrå, där låten "Get Mama A House" spelas, som tydligen Teddybears har gjort tillsammans med Desmond Foster. Finns för gratis nedladdning på fastighetsbyråns hemsida.

Dock hade dom lite otur på slutet, minst sagt, när dom skulle köra Cobrastyle. Under hela spelningen har bandet varit iförda björnhuvuden (likadana som på David Letterman om nån såg det), och in kommer en fjärde figur iklädd samma huvud (självklart Robyn själv). Tekniken börjar i detta skede strula så till den milda grad att hela bandet till slut bara ger upp, kastar av sig instrumenten och drar från scenen.

Robyn, och Swingfly som varit med tidigare under kvällen, räddar dock situationen och kör låten där Swingfly agerar beatbox och Robyn sjunger.

Synd på slutet bara, hade dessutom hoppats att dom skulle köra lite mer från nya albumet som än inte verkar lika starkt som föregående i mina ögon. Men i övrigt var det en grymt bra spelning!

1 kommentar:

Johan sa...

Fusk Fusk FUSK!