torsdag 14 maj 2009

Åldersnoja!

Grinar som aldrig förr, inser idag när jag bokar resa till Stockholm att jag kan lura alla andra förutom de som kräver mitt person nr (jävla SAS) att jag är 24a & inte det som närmar sig för när det inträffar så är det över då blir det inge mer resande för min del!

NU när jag grinat klart så Claes jag kommer och ska fylla på mitt sko konto samt värma upp levern lite inför STCC i götlaborg!

5 kommentarer:

Claes sa...

Men fy fan va bra!

Min åldersnoja peakade 1 vecka före jag fyllde år, åkte arlanda-express och dom jävlarna trodde inte att jag var 25 så jag fick visa leg: "Jahaja, det var bara 1 vecka kvar nu"..

Saffe sa...

Det störiga med med att fylla år "senare" på året, är att jag knappt kommit över att fylla 25 innan jag måste oroa mig över att det här är sista sommaren osv som 25.

Johan sa...

Kan inte annat än hålla med saffe vad som är ännu jobbigare är att när man som jag väljer att inte bli 25 utan stanna på 24 måste hopp två år till 26 jobbigt!

Simon sa...

Själv är jag övertygad om att jag fyllde 21 förra månaden och det står jag fast vid! Ni kan kolla mina årsringar om ni vill...

Claes sa...

Vad jag såg på dig på Max tidigare idag Simon så var det fortfarande 25 dubbelhakor, och det verkar ju stämma....