lördag 27 september 2008

Dålig kompis..

Fan vilken dålig kompis man är egentligen...
Simon är på besök i helgen och hittils har detta utspelat sig:
- Jag möter upp honom vid Centralen och föser hem honom till min lägenhet. Lämnar honom där och beger mig tillbaka till jobbet. Kommer inte hem förrän nästen 19 och hittar honom utsvulten till oigenkännlighet i lägenheten (jag hade glömt att ställa ut vatten till stackaren)
- Herr och Fru Bremark kommer över och äter middag med oss och dricker lite bärs och sedan beger vi oss ut på farligheter. Jag och Simon blir så småningom lämnade ensamma men fortsätter intaget av alkohol innan vi beger oss hem.
- Under natten får Simon besök av Urban, jag sover lungt vidare utan att märka något...
- Vaknar upp, gör en brakfrukost med plättar, yoghurt, juice, smörgås, te etc för att få i stackaren lite näring innan jag sedan lurar ut honom på stan medan jag själv åter beger mig till kontoret.
- Herr Bremark hämtar upp resterna av vad som är kvar av pojken på motorcykel och drar med honom på lördagsslagsmål (Hammarby - Trelleborg, ståplats med Hammarbyklacken)

Imorgon hade jag dock tänkt gottgöra detta med att ta med honom till Mantorp för att se finalen i STCC.. Där jag kommer att sitta och jobba medan han får driva planlöst omkring på banan som en skadeskjuten hjort.

Inga kommentarer: