torsdag 13 december 2007

Rapport 476:1 Psykopater på nätet

På grund av rådandet omsändigheter och andra psykosociala faktorer så känner jag mig nödgad att påpeka vissa missförhållanden på cc bloggen. En sjukdom sprider sig från de södra svenska delarna av internet.
Enligt rapporten Psykopater på nätet (socialstyrelsen 2007:21f) så finns det en utbredd form av idioti som drabbar en antal svenskar varje år.
Denna åkomma drabbar främst svenskar boende på östkusten aprroximalt vid latitud 59,33 grader nord och en longitud på 18,05 grader öst. Väldigt lite är känt om denna sjukdom, så sent som i november 2008 var den helt okänd bland Sveriges psykiatriska kliniker. (Heimlisch 2008: 123-234)
Enligt empiriska studier (Giddens 2007) drabbas främst unga män som har emigrerat från sin hemstad till en större ort, har ägt en Mercedes 190, jobbar med it, äger mer än en mobiltelefon, kan PHP. ("Personal Home Page")
Tydliga symtom är en överdriven och ofta lätt desperat vilja till att få andra att blogga. Överdriven kaffe kosumtion, och en total avsaknad av att kunna kontrollera en SUV ("Sport utility vehicle") när det är 0.0002 m.m snö. (Vägverket 2007: 45c) Lider ofta även av vanföreställningar som t.ex "jag är snygg" "jag kan stå upp och pinka".
Det som framgår av Giddens studier är väldigt tydligt, dessa personer bör inte få tillåtas interagera med normala människor, då det förutom den överhängande risken att träffas av en kringflygande SUV, också finns betydande bevis som pekar på att tillståndet är smittsamt.
En åtgärd som Giddens föreslår är att väcka liv i Dennispaketet med syftet att bygga en motorväg som aldrig lämnar sagda område. Eftersom de som lider av detta symtom är obotliga och ointeligenta så skulle detta vara en mycket fördelaktig lösning. Enligt preliminära planer kommer byggandet att inledas under 2008 då pengar från Botniabanan dirigeras om till detta viktiga projet.

Referenser:
Psykopater på nätet: socialstyrelsen 2007:21f
Okända Pukon, Heimlisch 2008: s.123-234
Förlorad Generation, Giddens 2007
Varför pukon inte ska köra bil, Vägverket 2007

8 kommentarer:

musse sa...

Jaha, då får man utstå personliga smädelser bara för att få folk att börja skriva... Men det är det värt! :)

CC-Sailor sa...

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaaaa

Har nog inte haft så här ql en morgon på minst tre veckor!

musse sa...

Jag trodde dessutom Dennispaketet var från Dennis Brunby's Hi-Fi i Eslöv... ?

musse sa...

Och som den "IT-nörd" som jag verkar vara, måste jag påpeka att PHP inte står för "Personal Home Page" utan är en rekursiv akronym och står för "PHP: Hypertext preprocessor"

CC-Sailor sa...

haha nu blev det ju änu roligare gah vad jag saknar er mina vänner!

Anonym sa...

jaja Php defenetionen kanske blev fel, men dennispaketet http://sv.wikipedia.org/wiki/Dennispaketet

är bara nått som killing gänget drev med, men det fanns på riktigt

CC-Sailor sa...

Ja dennis paketet fans det va nått vägbygge runt stockholm!

CC-Sailor sa...

Två sidor om dennispaketet


http://www.dennis-hifi.se/frames.htm

eller

http://sv.wikipedia.org/wiki/Dennispaketet