lördag 15 september 2007

Problem

Yo,

Jag blev precis morbror igen och nu börjar jag bli orolig.
Det blev en flicka till, det betyder alltså totalt 2 tjejer vilket i sin tur betyder en massa oro.

Om ca 14-18 år kommer dessa tjejer vara högaktuella i den skara vi befinner oss i nu (eller har befunnit oss, whatever), så jag hoppas ni förstår min oro.
Inte roligt, och det kommer nog oundvikligen att drabbar ER också!

Detta innebär alltså att Cowchasers måste starta ytterligare verksamhet. Daglig spaningsaktivitet kring objekten i fråga, rapportering till förmyndarna och tillrättavisande av de påträngande objekten.

Ytterligare en affärsidé © Cowchasers

lördag 8 september 2007

Kåhny Håkanzon får skatteåterbäring

Hej,

Jag heter Kåhny Håkanzon. Kåhny har samma uttal som Konny, men när min kära Mor, närsynt och med en begynnande ledgångsreumatism, skulle skriva på mitt födelseattest så blev det som det blev.

Jag måste erkänna att solen inte alltid ler mot mig, det finns dagar då jag funderar om jag någonsin kommer att få vara först på pucken, men förra veckan såg det onekligen ljust ut.
Pojkar -97 hade precis avslutat sin träning, jag var på sista vändan med min Zamboni när Mor kommer haltande, viftandes med ett kuvert i högsta hugg.

Ögonblicket var nästan magiskt när jag öppnade brevet och ser att jag fått 586 svenska riksdaler tillbaka på skatten!
Firade förstås med en färsk dosa ettans bak och en kväll på lokalkrogen, som förövrigt är pizzeria på dagtid, där jag mötte en grann och villig varelse.

Mina förhoppningar om en solskensberättelse grusas dock här, då jag först märker att ingen annan verkar vilja ta steget ut med det lilla livet, gubbarna i baren stirrar bara storögt och skräckslaget på henne.
När väl skruden har fallit förstår jag varför: allt stod inte rätt till där nere på den såkallade "damen".
Inte för att jag är kräsen, det finns ju andra ihåligheter att utforska, men med tanke på minen på gubbarna i baren så kan jag bara anta att jag minst blev puck-tvåa ikväll igen...

torsdag 6 september 2007

lördag 1 september 2007

generated by sloganizer.net