torsdag 31 mars 2011

Falling skies

Vad tror ni om ni alien-invasion serien "Falling skies"? Ser ut att bli lite Jericho/V kännsla. Kanske kan va nått

måndag 28 mars 2011

Norrmän är galna

söndag 20 mars 2011

Wonder woman


Tydligen funderar man på att göra en ny Wonderwoman tv serie. Jag gillar Smallville, men det här ser ju nästan lika plastigt ut som gamla Batman filmerna.

onsdag 9 mars 2011

Bra initiativ av ukrainska kvinnor!

Ukrainska kvinnor tar initiativ mot sexhandeln och prostitutionen i landet på ett mycket berömvärt sätt, tycker att det är något för svenska kvinnor att tänka på nästa gång det är dags att demonstrera mot/för något!

lördag 5 mars 2011

EVE Online kopplas ihop med konsol-spel !

Islänningarna som ligger bakom rymd MMORPG spelet EVE online håller på att utveckla ett Halo liknande FPS skjutar spel, inget speciellt med det egentligen om det inte vore för att det ska kopplas ihop med det befintliga EVE online. I den kommande expansionen till EVE ska spelarna äntligen få tillgång till planeter, vilka konstigt nog bara utgjort fina bakgrunder fram till nu.

Som jag förstår det kommer befintlig allianser i EVE kunna anlita spelare i det konsol baserade DUST 514 för att anfalla och ta över planeter vilket ger alliansen tillgång till planetens resurser. Det ska bli intressant att ser hur de lyckas att integrera de två spelen, att smälta ihop två olika spel online för att få en större och mer realistisk värld låter iallafall som en bra ide tycker jag...
generated by sloganizer.net