tisdag 31 augusti 2010

Ny ljusskygg blomart framodlad!



Efter mycket experimenterande har jag äntligen fått fram en blomma som skyr ljus, lägg märke till att jag fått binda den för att ens få den att stanna kvar på fönster bläcket. Den ultimata växten för alla ljusskygga personer eller de som bara är rädd att få ljus på skärmen!! Jag kallar den Grön nattsuddare.

måndag 30 augusti 2010

.old

Jag gillar musiken bäst...


new page?maeby?? mm what?

söndag 29 augusti 2010

Dator Nostalgi



Om jag hade mer pengar skulle jag lätt ha köpt denna! Skulle bara haft en laminerad tjock-tv med manuell kanalsökning för helheten och en bandstation kunde väll ha fått tjänstgöra som dvd läsare? Bara för den rätta känslan. Dock så verkar dom ha fyllt den nya C-64:an med lite kraftigare grejjer än den typ 1 Mhz(?) processor som satt i orginalet.
"Under skalet sitter enligt uppgift ett Nvidia Ion 2-system med en tvåkärnig Intel Atom D525-processor på 1,8 GHz. Andra egenskaper är DVD- eller Blu-ray-spelare, trådlöst 802.11n, Bluetooth och kortläsare. Anslutningar till bildskärm erbjuds i form av DVI och HDMI"

lördag 21 augusti 2010

fredag 13 augusti 2010

Svensk fortkörare fick böta 7 miljoner, poetisk rättvisa?

En svensk har fått en rejäl bot! (se nedan) Tycker det här systemet borde införas i sverige också. Skulle göra det billigare för mig och dyrare för er som har jobb!!

Från Dn.se

"En svensk som körde 290 kilometer i timmen på en schweizisk motorväg har fått böter på 7,24 miljoner kronor. Det skriver nyhetsbyrån AFP."

Den 37-årige svensken var på väg från Bern till Lausanne när han stoppades i sin Mercedes SLS med 570 hästkrafter i Fribourg i fredags efter att ha kört förbi en fartradarstation på A12. Bilen och körkortet beslagtogs på plats, skriver Neue Zürcher Zeitung.

Enligt en lokal polis, Benoit Dumas, som uttalar sig för BBC, kan ”inget rättfärdiga en hastighet på 290 kilometer i timmen”.

- Det skulle ha tagit mannen 500 meter att få stopp på bilen, säger Benoit Dumas.

Enligt polisen körde svensken så fort att deras normala kameror inte kunde mäta upp hastigheten.

De höga böterna, maximala 300 dagsböter, kommer sig av att beloppet grundas på förarens inkomst.

torsdag 5 augusti 2010

GRATTIS LARS & WERONICA!!!!!

(En dag i efterskott, men ni kan väl få lite försprång med att notifiera allmänheten själva ;) )
generated by sloganizer.net