torsdag 27 maj 2010

Mördar poliser

Både Horatio I CSI:Miami och Gibbs i NCIS har mördat folk i mexico

Lösningen på bankkrisen?

fredag 21 maj 2010

Har Aftontidningarna ens journalister som jobbar där?

Forskare har lyckats byta ut allt DNA i en cell mot eget konstruerat DNA, källa b.la DN I artikeln kan man läsa:"Flera forskare som uttalar sig är försiktiga och vill inte jämställa den nya cellen med att skapa liv" ”en organism med ett syntetiskt genom, inte en syntetisk organism” Etc
Vad får då t.ex Aftonbladets "journalister" ut av detta? Aftonbladet och naturligtvis vill inte Expressen vara bättre på rubriksättning eller ens bemöda sig med att kolla vad de rapporterar: Expressen Frågan är ju om de bara är inkompetenta eller om de medvetet ändrar verkligheten så att det låter bättre. Antagligen en blandning av bägge. Men allvarligt med tanke på att det tog ungefär 30sec med google för att ta reda på vad forskarna egentligen gjort tror jag att vi ser slutet för kvällstidningarnas nyhetsrapportering. De kommer i framtiden helt att gå över till artiklar som expressen ger ett lysande exempel på "hur högt är ditt vagina IQ?" Nu när internet tablets snart är var mans egendom, vad finns det för mening med att ha så pass oseriösa tidningar som kvällspressen utgör? Har kvälspressen ens en framtid när alla kan ta fram sin tablet eller telefon och kolla fakta från bra mycket bättre källor? Jag siar att kvällspressen inte kommer att överleva 10-talet, tiden får utvisa om jag har rätt!

torsdag 20 maj 2010

Fel på vädret, vem kontaktar jag?

Det är något seriöst fel på mitt väder, och jag har inte lyckats få kontakt med någon kundservice eller fått någon respons på mina försök till att kontakta supporten!! Jag har testat ett antal produkter och tjänster, tillochmed ej kompletta sådana. Men jag måste säga att samtliga har haft bättre känsla för sina kunder. Jag har alltid varit missnöjd med vädret, och dialogen med kunderna är i princip noll! Att överhuvud taget släppa en så ofärdig produkt till kunderna får till och med MMORPG branchen att framstå som kundvänlig.

Det finns så många buggar med vädret att jag inte ens vet var jag ska börja, där vädret befinner sig nu är inte ens på beta stadiet, knappt tidig alfa! Till och med när jag skriver det här har solen buggat ut fullständigt och öser sol på min skärm, temperaturen i sovrummet är outhärdlig.
Jag vet mycket väl att Vädret är ett företag som förstår att utnyttja sin monopol ställning. Men det är upp till oss konsumenter av väder att våga välja andra alternativ än väder så att det äntligen kan bli lite hälsosam konkurrens på området.

Att driva med sina kunder på de sätt vädret har gjort i princip sen de startade är inte acceptabelt år 2010. Jag önskar att EU, eller något annat organ kunde ta tag i saken, detta monopol måste brytas!

Att börja tjafsa med banker och liknande är att svälja mygg och sila kameler, EU måste våga säga nej till vädret, hit men inte längre! Det är dags för ett modernt alternativ som möter 2010 talets krav.

Dags att våga stå upp för ett nytt väder! Vem är med mig?

Adventure Time

Check it out. I downloaded a little dance. TO THE MAX!

Charlie the Unicorn

Nått för Lars?

Ja vi fortsätter på Starwars temat...

tisdag 4 maj 2010

Starcraft II den 27 juli


Nu är det bekräftat bara så att ni vet!

Vårstädning


Efter att ha blivit inspirerad av Claras facebook status där hon & Claes hade vårstädat toa & kök i tre timmar så beslöt jag mig att hemma vårstäda. Tre timmar senare så har jag städat hela lägenheten så nu e det nice här hemma.
Största våstädnigen gjorde jag när jag städat skogarderoben blev några sköna pjucks som får sätta livet till men jag har försökt vara lite ärlig mot mig själv att inse att jag aldrig mer kommer använda dem, två par ska till skomakaren och tre par fick åter gå till garderoben (som jag borde slänga men inte förmår) tre till vinter förvaring + de 7paren jag använder för tillfället.
Det bästa är att jag nu har en massa plats att fylla med nya skor har bara köpt ett par i vår =)

måndag 3 maj 2010

generated by sloganizer.net