fredag 30 april 2010

Toppenstrid!



Körde en kusinkamp i Mario kart i kväll hemma hos kokungen & det märks att han har tränat.
Inför sista omgången stog det 3-2 (2 oavgjorda omgångar) till Kokungen & jag var tvungen att vinna för att kunna hålla lika.
Efter som man är något av ett provs så blev det inte ens spännande i sista omgången men jag får nog börja se upp för Kokungens framfart nästa gång har han mig! 3-3 kvällens resultat, det hettar till i toppenstriden!

onsdag 28 april 2010

Deckard Cain!

De har tråkigt på Blizzards Diablo 3 avdelning när det har tid med att skapa sådant som Deckard Cain Gps Voice Pack & X-Treme Gamer Blanket men voice pack 5 gav mycket garv!
Vet att jag tagade det som Tv-Spel relaterat när diablo egentligen är ett data spel men vi hade ingen bättre etikett & jag tycker vi redan har för många dags att rensa upp?

tisdag 27 april 2010

Tisdags Pyssel


Hade lite tråkigt här hemma men jag klara den!
Ps använd inte vattenfast penna på skärmen...

Njut!

Efter Lars eftertänksamma blogginlägg kan jag inte kontra med något annat än att spela på kännslor... Dvs för icke inbitna Cowchasers anhängare att det här kan vara svårt att förstå, för oss övriga NJUT!

lördag 17 april 2010

Rekommenderad Dokumentär "jakten på Bernhard"

Såg dokumentären "Jakten på Bernhard" på svt24 idag. Grymt härlig gammal gubbe, det är sådana personer som gör världen intressant. Tycker också att filmaren gjorde ett starkt jobb som lyckades så bra. Det är sådana personer som gör välden intressant. Tycker att ni borde offra en halvtimme av ert liv för att ta del av denna. Sevärd.

Länk till dokumentären

torsdag 8 april 2010

Okej! Kalla det nostalgi....

..om ni vill, men spel var fan bättre förr! Personligen anser jag att den gyllene eran var 16-bit! Det har bara gått utför sen dess! (med ett par lysande undantag) Blir till att installera homebrew och köra SNES emu på WII:t Såg att dom installerat stöd för classic controllern nu också! Perfa den är ju som en SNES kontroll exakt! Nu ska jag sätta mig med alla bra SNES rpgs jag spelat och testa alla jag inte spelat pga Sveriges status som tvspels U-land under 80-90 talet!(00-talet?) På listan är bla Chrono Trigger, Secret of Mana 1 and 2 and 3!!, Breath of Fire,Super Mario RPG, Secret of Evermore,EarthBound,Tales of Phantasia, Eartbound....och de ska tamefan spelas på en tjock-tv! Oooh..längtar redan till att öppna en påse ostkrokar, lite cola, banana-skids och lite tvspels nostalgi! Alla som vill är välkommna att joina! (ta med eget godis)(Måste ha funnits på 90-talet!)

måndag 5 april 2010

Kan ni spela StarCraft 2?

Jag kan det, och det är ascoolt! Ska bara se om det går att köra på LAN, då ska jag flytta in i Paltens lägenhet och visa vem som är bäst! ja, på StarCraft iallafall, men det kommer säkert inte att fungera ändå han har ju en MAC! Men men, kul spel det man ser iallafall. Man känner ju lätt igen sig, lite nytt och lite gammalt! Men nostalgifaktorn är asgrym och det är verkligen vackert att titta på! nä nu måste jag tillbaka och tjuvträna! (Ha-Ha!)
generated by sloganizer.net