fredag 29 januari 2010

Back to Reality!

Efter att ha haft mitt mobilabredband på service i 4veckor så tycker man ju att det borde funka, men inte så jag ringde suporten på 3 och fick äntligen prata med en vettig suporter kille du behöver ett nytt simkort!
Gick till butiken & fick ett nytt simkort kunde man inte provat det för fyra veckor sedan?
Nåja nu är jag åter med i verkligheten!

Filosofi på föreläsning!

Sitter här på föreläsningen om diskurser och drömmer mig bort! Nu är det inte många dagar kvar som ogift! Oron för en ev andra svensexa har även den försvunnit, classe orkar alldrig upp enbart för det när det är så kort tid kvar! Fattar inte hur människor orkar gifta sig flera gånger bara en gång räcker då för mig, det är ju 1000saker som ska fixas! Jaja bäst att ägna föreläsningen lite uppmärksamhet! /LL

torsdag 7 januari 2010

Lämnar kylan

-30 i Pite och (bara) -14 i Fjollträsk, vad är bättre egentligen?

Har hunnit med det vanliga här uppe under julsemestern - varit sjuk, åkt bräda, sladdat i diket och retat upp Paltens grannar, inte illa måste jag säga.

Nästa besök i norr blir först till kungens bröllop, om jag inte smyger upp tidigare och håller en separat svensexa till honom...

PS. Det är nån som har glömt en grå Samsoniteväska i säkerhetskontrollen, innehållande damskor parfymer och något som vibrerar oroväckande. Är det någon som vill kännas vid denna väska så finns den på Kallax flygplats. DS.
generated by sloganizer.net