torsdag 30 oktober 2008

Skavsår AB

Ännu en match i bagaget och ännu en vinst!!

Color Systems - Media Pro, 0-8.. Vilken utklassning!
Dock till priset av två fina köttsår på vardera häl för min del, men det går nog över till nästa match.

Om vi ändå spelat såhär i ÖIF.. hehe...

Ny drabbning

Så var det ikväll dags igen, hockeybockeyfebern ligger som en tät dimma över hufvudstaden och Media Pro ska ikväll möta Color Systems.
Dock med ett visst handikapp, vi spelar som bortalag...

Inom kort kommer vi att släppa laguppställningen via telefon några timmar före match för att få upp intresset för laget, få in sponsorer men kanske mest bara för att vi kan!
Jag kommer att signa upp alla Cowchasers som befinner sig i landet till denna tjänst och är det någon mer som vill ha detta underverk till telefonsamtal så är det bara att hojta till! :D

Ser fram emot en tuff drabbning och självklart kommer resultatet att publiceras här.

tisdag 28 oktober 2008

Kite surfing!

Jag vet att det är tidigt, men ju mer jag läser om det ju mer sugen blir jag! Vi borde fan gå ihop och köpa en kite + bräda till våren. Man får ju en beggad bräda och kite för ca 5000kr det är ju fan inga pengar för att slå sig fördärvad!

tisdag 21 oktober 2008

Defilering

Media Pro - Hiss-Craft, Slutresultat: 13-3 . Vilken utklassning!

Undertecknad stod för 3 mål och 2 målgivande passningar.
Kommer dock att må som en gammal disktrasa imorgon, men det är det nog värt!

söndag 19 oktober 2008

Nyheter och skit..

Efter att min tvillingsyster har skrivit ett par inlägg om tidningar och deras förmåga att hänga ut folk till höger och vänster känner jag själv att jag måste tillägga lite i denna NYHETSCHOCK.

Vad jag stör mig på är deras förmåga att alltid, och jag menar alltid, lägga in fina bilder på sagda uthängda personer och klippa in en informationsruta om sina tillgångar, vad man har deklarerat, civilstånd etc. Och det slutar heller inte där, nää; farsan, brorsan, kusinen, fan och hans moster får även sina uppgifter uthängda.

Så för att ge aftonhoran och sexpressen ett litet försprång i sin framtida undersökning i Cowchasers så vill jag härmed deklarera:
Namn: Cowchasers
Civilstånd: Ja
Tillgångar: 3 rollokola
Deklarerad inkomst: 0 (noll) kr. (Rollokolan hittades och kommer inom snar framtid att ätas upp och bör därmed inte räknas som en taxerbar inkomst.)

Namn: Satan (alias: Djävulen, Antikrist, Ingvar Oldsberg)
Civilstånd: Okänt
Tillgångar: Vill ej säga, äger enligt berättelser ett helvete på 9 våningar, en högaffel och förbrukar förmodligen mest energi i världen (på antingen brännbar gas eller freon, om detta tvista de lärde)
Deklarerad inkomst: Har ej deklarerat på 8 miljarder år, säger sig inte ha några planer på att börja inom den närmsta framtiden.

Min karriär som proffs!

Febern från förra veckan verkar äntligen ha lagt sig, dock är lite av snuvan fortfarande kvar. Min största förhoppning är att även den ska vara försvunnen tills imorgon då min karriär som hockeyproffs drar igång!
Korpen hockeybockey div. 3, det ni!

Har laddat hela året med pizza, ostbågar och bärs nästan varje helg inför denna kraftmätning, så våra motståndare Hiss-Craft har verkligen ingen aning vad som väntar dem.

fredag 17 oktober 2008

Grattis på födelsedagen

Till våran egen CC-sailor, Hoppas att haven behandlar dig milt och att vindarna snart blåser dig hem till oss! Ha en bra födelsedag kompis.

tisdag 14 oktober 2008

Supa ned Claes pa Kontoret!

Ser att somliga har sparat pa sjagg vaxten, sjalv har jag sparrat en vecka nu och har ioch for sig lyckats fa mer har pa kinden och hakspetsen an vad jag har pa skallen men se anda ut som en skabbig rav!
Nu har jag lyckats ta mig till England i alla fall och vi blir val har i tva dagar innan jag ska dra till staterna igen, har funderat pa att kopa mig en Iphone dar men jag vet inte riktigt om det gar att anvanda i svedala nar man kommer hem.
Ja hem snart ar jag hemma grabbar och da blir det party, och Claes jag skiter i om du Maste jobba pa kontoret jag kommer och super ned dig dar om det sa behovs! vi ses!

måndag 13 oktober 2008

Utvärdering nr1

Jag tycker själv att jag är öppen för alla sorters musik, men som alla vet så är man rätt färgad vad man egentligen tycker om och inte tycker om.
Har aldrig riktigt fastnat för Pearl Jam, men fick en strikt order av Hjeltman att ge det en ärlig chans och lyssna igenom några av deras plattor, och här kommer min utvärdering:

Vad jag gillar mest är sångaren Eddie Vedder, har lyssnat både 7 och 19 gånger på hans soloalbum "Into The Wild" (som är soundtrack till filmen med samma namn) och fullkomligt älskar denna. Dock tycker jag inte hans röst kommer lika bra till användning i Pearl Jam som i soloalbumet då det låter lite bakvänt här och där (fråga mig inte hur eller var, det bara är så).
Däremot måste jag säga att jag sällan hört ett band som är konsekvent bra rak igenom i varje låt, det är oftast bara några enstaka låtar man tycker är bra på varje album, men här tycker jag det inte finns någon sådan tendens. Jag tror faktist det beror på att det verkligen kan vara lite bakvänt här och där.

Så, på samma sätt som att jag inte tycker att Eddie Vedder får ut sin fulla kapacitet, så är kombinationen att hela arrangemanget följer den struktur den gör, det som får Pearl Jam att få en självklar plats i min iPod (äger ingen, men när man äger en Mac så är det tydligen så man måste skriva....)

söndag 12 oktober 2008

visa kort forts.

satt och funderade lite... detta är resultatet:






Skulle kunna gör det mer ordentligt och med färger men vill gärna höra kommentarer..

tisdag 7 oktober 2008

Äntligen!

Tog ledigt idag efter närmare 3 veckor konstant arbete, vilket verkligen behövdes. Efter en promenad in till männskobyn för att hitta ett par skor hittade jag istället nyaste upplagan av Vice. Tog denna till ett kafé där jag satt hela dagen och bara tog det lungt.

Fan va skönt!

måndag 6 oktober 2008

Ny blogg!

Jag måste ju slå ett slag för den nya alldelses jättetrista bloggen , men ändå!

Feta visa(r)kort

Swedbank har en tjänst där man kan beställa egna bilder på sina visa kort.
Jag vill givet ha en cowchaser kort. Nån som har lust att slänga upp ett design förslag? Bilden ska vara 480 x 480 pixlar.

(Inget naket vapen eller våld och inga bokstäver tillåtna)

söndag 5 oktober 2008

Fy faan..

Att vara bakis på en båt utan någon form av bakfylle TV SUUUGER!

torsdag 2 oktober 2008

Japan rockar fett!!!!

..säger i alla fall dom som varit iland där. Inte jag. Jag har däremot fått se en hel del kust. Jippie.
Nästa gång så kanske jag får sätta en fot iland oxå, men nu bär det i alla fall av hemmåt. Eller mot Europa i alla fall.

generated by sloganizer.net