söndag 27 juli 2008

Palten Talar

Efter att ha blivit yterligare fyra timmar förskenad (totalt 26) så satt jag till slut på ett plan från Maiami till San Juan nu åter stog bara frågorna kommer mitt bagae finnas på flygplatsen kommer båten ligga kvar eller blir det mini semester betald av kontoret?
Lagomt ny vaken så kom jag fram till disken där en fet latino mamma satt och skulle styra upp kön med hetlevrade latinos som inte hadde fått sitt bagae så började tänka för mig själv...
nog vore det GUD FÖRBANNAT om mitt bagae ine är här!
Tur nog för den trötta kvinnan så fans det på plats och agenten stog och väntade på mig med 1e kocken i tätt följe.
Så nu har jag seglat på Stena Concept i två veckor och ättit curry ris 2ggr om dagen i två veckor så jag lovare er Ölen jag dricker nu är jag väl förtjänad av!

fredag 25 juli 2008

Ensam på kontoret, dag 5

Testade mitt enmansflygplan från taket idag, som tur var gjorde jag ett obemannat testflyg först och kunde konstatera att ligga mosad i en krater i asfalten inte var någon bra idé.

Tog istället vettet till fånga och öppnade dagens första bärs, tid 09.02, och så var den dagen över.
Försäljningschefen ringde kring 15 när jag knappt kunde uttala min egen mors namn, han verkade inte märka någon skillnad men verkade missförstå min inbjudan till en bärs och istället ville åka hem till honom för en têt a têt.

Ligger nu i fosterställning med hagelbrakan i händerna i ett hörn på kontoret. Snälla nån, hjälp mig!

torsdag 24 juli 2008

Ensam på kontoret, dag 4

54 962st gem, det räckte till båda vingarna och ett landningshjul. Tror att jag ska testa mitt bygge imorgon från taket, det enda som saknas är lite silvertejp på vingarna.

Mitt andra projekt idag bestod av att cykla omkring på en liten trehjuling och måla "redrum" på väggarna här runt kontoret, tror det kommer att uppskattas när resten av styrkan är tillbaka.

onsdag 23 juli 2008

Ensam på kontoret, dag 3

Efter att jag hunnit sitta två minuter i min hemmagjorda pool här på kontoret så sprack den. Det gick åt 30 liter för att fylla den (ca 300st 33cl burkar), men det var det värt!
Naken, kladdig, kall (burkarna hade ju stått i kylen) och rastlös gick jag lös på att göra en variant av snöänglar på alla fönster i stora kontoret, blev rätt lyckat måste jag säga.

Som vanligt blev jag avbruten när det var som roligast, försäljningschefen klev in strax innan eftermiddagsfikat. Som tur var hade jag täckt över min lilla poololycka med mattor så han verkade inte märka någon skillnad.

Imorgon: hur många gem går det åt för att tillverka ett enmansflygplan?

tisdag 22 juli 2008

Ensam på kontoret, dag 2

Åkte till kontoret redan vid 7 idag för att hinna med att provsitta alla stolar innan nån skulle hinna sabba det, och jag vill lova att kulpåsen lämnade fina avtryck på alla stolarna.

Har även påbörjat byggandet av en pool i stora kontoret, planerar att fylla upp det med Loka Citron från kylskåpet och hoppas på att jag kan sitta och lapa Piña Colada redan imorgon.

Försäljningschefen dök upp även idag, jag hade smullit av utan kläder på soffan efter frukosten som bestod av en halv flaska rosé. Han verkade inte märka nån skillnad...

Ska fortsätta med poolen nu, återkommer med vidare rapportering imorgon.

måndag 21 juli 2008

Ensam på kontoret, dag 1

Kom naken till jobbet, luftade fint.
Har provsuttit nästan alla stolar när försäljningschefen kommer in, så var hela den dagen förstörd.
Får snabbt dra på mig några gamla soppåsar för att skyla mig, han verkar inte märka någon skillnad.

Försöker på nytt imorgon!

torsdag 17 juli 2008

Take on the world!

Som vi tidigare har spånat, att ta över världen är inte svårare än att det nu finns en komplett howto
Den inkluderar bland annat att släcka och eller skymma solen, fixa en robotarmé och annat smått och gott.

Dags att börja verkställa våra planer så att ingen hinner före!

tisdag 15 juli 2008

Cowchasers M.I.A

Har varit rätt frånvarande här ett tag, har börjat återuppleva ett gammalt spel som snart kommer i ny tappning (Diablo) och snöat in totalt.
CC-Sailor är snart ute på det stora blå och välter oljetankers, Cowking har troligen drunknat i en dynghög i fuset, Simon är väl och muckar gräl med Norge för att skapa lite jobbmöjligheter för sig själv och resten vette fan, dom har nog aldrig synts till överhuvudtaget.
Hjeltman är dock ett stabilt kort att räkna med, fastän jag inser att jag snart måste slita mig från Baal-runs och vänster-musknapp-klick-hets och åka till västkusten för att få lite fart i pojken.

Har precis insett att jag kommer att vara helt ensam på kontoret nästa vecka, sitter och planerar vad man ska göra för skoj då, förslag välkomnas.
Top 5 är:
- Komma naken till jobbet.
- Springa runt och kasta toapapper precis överallt.
- Olla skärmar på måfå.
- Kasta ut alla skrivbord från stora kontoret och sätta in en pool.
- Spraya Cowchasersloggor över hela kontoret, tak, golv och väggar ska vara heltäckta. Sen hävda att det var Banksy.

Om det blir någon eller alla av ovanstående får vi se, återkommer med rapport senare.
Slädmekaniker över slädmekaniker ut

Palten Talar

Palten Talar Måndag 8.59 pm lokaltid Miami Usa


Inte för att jag brukar vara vidare bitter över saker och ting men efter så här en 36 timmar på resande fot och fortfarande inte i närheten av fartyget så konstaterar jag följande i världen.
Att resa till länder som har en total hysterisk rädsla för att något hemskt ska hända sin älskade nation bör i framtiden undvikas eller åtminstone att man planerar in 8h vistelse på flygplatsen.
När man då ändå måste flyga till dessa länder, ja det händer i bland, så kan man ju tycka att flyg personalen borde ha koll på vad som gäller när man ska landa typ vilka pappren man ska fylla i innan man kommer till emigrations disken, trots att jag frågade flera olika flygvärdinnor om det var rätt formulär jag fyllt i så blev det ju naturligtvis fel. Men men det är ju sådant som händer ja man kan ju inte begära att ett tyskt flygbolags personal ska kunna engelska så pass att de hjälper en. För övrigt samma flyg bolag som också tycker att det är helt okej att dra pengarna för biljetter som man inte köpt, nä ska undvika detta bolag framöver.
Nåja då man väl tar rätt formulär och fyller i det och får hjälp av stationerad personal från flygbolaget på flygplattsen tror ni de kan fylla i dem korrekt? Nä så där står man 2h timmar senare ser sitt flyg fara mot Porto Rico och skälv har man inte kommit förbi emigrations disken (för övrigt så hade ingen av de andra 15 sjömännen som reste på samma flyg som jag kommit i väg, kanske ytterligare ett bevis för att flygpersonalen inte vet hur formulär ska fyllas i).
Lagom less sitter jag nu här i en vänthall som luktar mat os med en massa andra resenärer med en tandbys biljet och hoppas att jag får flyga i natt även om det ser mörkt ut, full bokat plan och 2 timmar förskenat, så ja jag kommer nog att missa båten som går klockan 7 i morgon bitti.
Den som lever får se!
Palt in Palt ut!

torsdag 3 juli 2008

Grattis Cowchasers!

Nu äntligen har vi haft besök från alla världens kontinenter, Afrika satt väldigt långt inne men nu är det allså klart!

Dessutom ett besök från Libanon; Hi Stephanie! Say hello to wife, ok ? :)

Totalt på ca. 1 år:
3500 besök
605 helt unika besökare
5647 sidvisningar

Bättre kan vi!

Puss på er

tisdag 1 juli 2008

Dimma och träsmak (dag2)

Jobbig natt på gården, varulvarna rymde i natt samtidigt som dimman låg tjock. De små liven hade lyckats gräva sig ut ut källaren, det var säkert Torsten, den älste av dem som är lite av en spillevink som låg bakom. Det var inget annat att göra än att ge sig ut på varulvspasset. Hur fångar man en varulv då undrar ni? Jo det finns ett gammalt beprövat bondeknep som till och med hädangågna Astrid Lindgren kände till.
Man gräver helt enkelt en grop, täcker över med granris och betar med en ring falukorv. Sen är det bara att vänta.
Fick gräva ett par gropar då man knappast kunde hoppas på att alla de små raringarna skulle gå i samma fälla, jobbigt som fan med alla gropar. Nåja efter ett tag så var det klart, bara att öppna en kall en och sätta sig och vänta. Ett par timmar senare (och en grym träsmak i rumpan)
var de infångade och tillbaka i källaren, ett gott nattverke. Jaja nu ska jag knyta mig i ett par timmar. Nästa gång ska jag berätta hur man tämjer gäddor.
Over and out.

Mer Dibbe


En intervju med blizz om D3
generated by sloganizer.net