torsdag 29 maj 2008

Jag känner en kille...

Jag känner en kille som den 1:a juli flyttar HIT!

lördag 24 maj 2008

Stulex AB

Mr. Bremark's märkte att hans hoj varit utsatt för inbrottsförsök, dvs. nån har velat sno den under den senaste veckan.
Den står dessutom ute på gatan där han bor, vilket är en rätt så traffikerad gata, så att det är konstigt att ingen sett eller hört något.
De jävlarna hade klippt sönder bromsskivan fram för att få bort låset som satt där, satt en skruv i tändningslåset men tydligen gett upp när de märkt att det var ett lås även på bakre bromsskivan. Dessutom ett sådant roligt lås som larmar när man tar hojjen från stödet.

Vad jag dock har lärt mig av att hjälpa grabben byta bromsskiva är hur man väldigt enkelt och rätt så snabbt tjuvkopplar en rätt modern sporthoj. Man tar även bort styrlåset ur leken, vilket kan underlätta om man hade tänk stjäla hojjen för att köra iväg den en längre sträcka och inte bara runt i cirklar på vägen.

Dessutom kan CC behöva lite extra tillskott i kassan då annonserna inte inbringar särskillt mycket.

tisdag 20 maj 2008

I pitty the fool..

Ni har väl inte glömt att det är Morsdag på söndag!?

Här kommer iallafall en bra påminnelse från Mr.T

måndag 19 maj 2008

Smaklig måltid...

Blev serverad en levande, omkringkrypande, skalbagge i min lunch idag på Jensens Böghus. Till det tyckte de att jag skulle ha en dessert, som de givetvis skulle bjuda på (stort!), men jag tackade vänligt nej då matlusten kröp iväg tillsammans med skalbaggen...

Mår fortfarande illa....

Så därför återupplivar jag en gammal sektion här, nämligen dödslistan:
DÖ DANSKJÄVLAR!

?

I bland ska man bara Googla

söndag 18 maj 2008

Skagen here we come!!!


Eller ja, det kunde ha varit så i alla fall. Vi tyckte i alla fall att det lät som en bra ide klockan 0300, packad som en mulåsna, fast det blåste 10 m/s och kuling var utfärdat dagen efter.
"Vi är där på under en timma" sa skepparen "Ja visst!" sa vi. Som tur var kom vi inte så långt, men det var roligt!

Lite tråkig fakta om färdmedlet...
33 fots styrpulpet (hemmabygge) 28°v-botten.
V8 på 8 liter och dryga 480 pållar...

Förhoppningsvis så blir det en sväng till Skagen i sommar, men det återstår att se.
 

STCC Mantorp Park

160km/h större del av resan, men Freddan blev plockad av grisen i endast 131 km/h (2400:- på minuskontot)
Kallt och jävligt på banan, dock tur att presspasset innebär inomhus, serverad mat och kaffe.
Sitter nu i bilen påväg tillbaka till Fjollträsk med en bärka i handen, så klagandet över kylan får ändå utebli.

Förkyld

Ni kvinnor talar om att föda barn,
Men då en riktig Alfahane är förkyld...

måndag 12 maj 2008

"Ett försvar skall kunna försvara sig även på egen planhalva. Bara för att bollen är på andra sidan behöver man inte ta ut målvakten"

Stöd Sveriges "nedskärnings"-makt genom att gå in och skriv på. TACK! Alla som gör det skall få en kram vid väl valt tillfälle så glöm inte att kommentera när ni skrivit under.

http://www.nufardetvaranog.se/

Ber om förlåtelse för senaste tidens skrivtorka...återkommer inom kort...när mitt liv slutat vara så jälvla händelselöst!

söndag 11 maj 2008

Solsting!

Blev lite för mycket sol i dag när jag och fyra glada vänner beslutade för att ge oss ut på lite utflykt i Göteborgs vackra skärgård.
Så här 5 timmar senare och lagom gris rosa på både torso och flint så undrar jag om det är var värt det, men det är klart det är inte så ofta solen väljer att visa sig från denna positiva sida som den gjort på sistone i Göteborg så man får passa på!
Funderade på en anan sak i går när jag stod nere i Brunsparken och väntade på Henke, kan man skriva på bussar EJ I TRAFIK och ändå köra runt med dem på gatorna?
Alltså jag kanske är väl petig men vist fan är bussen ute i trafiken eller? 
Tycker att det känns som ett liknande fenomen i Norrland där de tycker att man ska SE UPP FÖR TÅG, inte så att de går på räls och vi har flygplan i luften? jag vet inte? 
Nä slipa lite på det där medan jag svalkar ner min överhettade skalle....

Grillsäsong

Första grillningen för i år härligt väder så klart och få saker är så mycket sommar som grilla!
Därför rekommenderar jag alla som inte hunnit att skaffa sig ny grill inför sommaren 2008 att fundera på något annat alternativ till värsting märken som Weber och allt vad dom nu heter.
Jag har bestämt mig jag ska ha en sådan här grill måste man bara ha!

lördag 10 maj 2008

En hälsning från Götet


Vi skall precis lägga på kossan på grillen. Badade för första gången i år dessutom. Det sjuka är att det inte var tokkallt i vattnet.
Mer kommer.

torsdag 8 maj 2008

Gothenburgs finest..

Undertecknad och Z:a hade igår en nice dag på stan. Det var mest öl hela eftermiddagen på Pusterviks uteservering, varefter vi drog till Texas och käkade stressad ko. Avlutade på Bishop Arms, så nice så nice, med en Järntorgets Arbetarporter. Den galningen gick loss på 9% och var snuskigt god. Skulle heta Majornas Socitetsporter istället, med tanke på folket som hänger där. Känslan av arbetarkvarter har liksom försvunnit någonstans.
Z:a den fjollan vägrar dricka nått som är mörkare än sommarpiss..

tisdag 6 maj 2008

Kojagarna får besök...


..av den minst sagt emminenta Mig!
Det är ju helt fnatastiskt! Tack Slädmekaniker för att jag får vara med.
Tänkte att jag skulle visa en bild på den sista snubben som jag och CC-Sailor delar lägenhet med.

Säg hej till VD'n Claes!
Jag fattar bara inte varför strumpan sticker ut ur brallorna??? Hittade honom såhär en lördag-natt vid 4 snåret.. Tydligen hade det varit en bra film på TV1000, för det var kanalen som var igång på TV'n.

Jaja! Tills nästa gång, ta det varligt.

P.S Claes (Pojken på bilden) är Singel.

fredag 2 maj 2008

Bakis på IKEA

Händelserikt valborgsfirande i år.
Jag och Mr. Bremark brännde iväg till Uppsala efter jobbet i onsdags för att titta på alla fulla studenter och hälsa på Jossan i hans nya lägenhet.
Visst, vi hade med oss en par bärs och lite bubblande vin, men jag hade aldrig räknat med att dra igång en sådan praktfylla på valborg som man bara hade när man var ca 14.

Satt så i Jossan's lägenhet ett tag och nästan tömde en hel platta bärs, drog vidare ut på flustret eller var stället nu hette för att till slut skiljas vid taxistationen efter att stället stängt.
Jag och Mr. Bremark följer med 2 damer på efterfest och Jossan fixar en egen med kvart i 3 ragget.

Efterfesten vi blivit bjudna på slutar rätt snart med att värdinnan ligger och sover och den enda tröst vi hittar är lite färdigspädd Smirnoff, inte acceptabelt.
Vi drar därför ut i morgonljuset och hittar ett McDonalds i närheten där vi slår oss ner för att dels försöka orientera var vi egentligen är någonstans, samt låta Mr. B klanka ner på personalen lite.

Klockan var nu närmare 5 och det var minst två timmar sedan vi skiljts från Jossan, lite oroade för att inte riktigt veta hur och var vi skulle sova den natten.
Vi börjar efter bästa förmåga knalla iväg åt ett ungefärligt väderstreck där Jossans lägenhet ska ligga, med några graders avvikning för att kompensera för det missvisande interna gyroskopet.
Hittar så småningom rätt, efter att jag mött Urban på vägen, och ringer på (läs bankar högljudt) hos Jossan. Han kommer ut och tycker att vi ska gå ett par varv runt kvarteret , "2-5 minuter så är jag klar" och en kvinnlig röst innifrån undrar vem det är som vill in, kvart i 3 ragget (ki3r) var alltså fortfarande kvar.
Icket tyckte vi! Stövlar in, Mr. B lyckas förstås nypa soffan för att sova på, medan jag blir förvisad till golvet. Ki3r lämnar omgående fastigheten och Jossan linkar skadeskjutet även han till sängs.

Lite senare på eftermiddagen då vi börjar vakna till liv, jag med träsmak ut i fingrarna efter en het natt tillsammans med fiskparketten, lyckas jag även pajja Jossans lampa, nyinköpt från IKEA med glasskärm.

Så, tillslut, bakis på IKEA är inte att rekomendera. Speciellt när man har 2 vänner med sig som är lika, om inte mer bakfulla, som inte fått ligga och som beter sig som bittra små barn.
generated by sloganizer.net