torsdag 31 januari 2008

Kåhny Håkanzon går på swingersklubb

Hej,

Jag heter Kåhny Håkanzon och jag lever ett rätt ensamt liv i ett hus tillsammans med Mor min, i Svea Rikes norra regioner.
Jag gillar att gå på dans, favoritbandet Göranz spelar förmodligen norra europas bästa foxtrotbitar, men här om kvällen ville jag prova på något annorlunda i dansväg, det är kanske det som kvigorna går igång på, så jag sökte upp en såndär swingersklubb.

Tog på mig min bästa danskostym och begav mig till lokalen, tydligen privatägd för då jag anlände så visade det sig vara en stuga i grannbyn.
Värdparet tittade lite konstigt på mig när de öppnade dörren och var väldigt undrande till varför jag var ensam. Jag sa inget, dans går man ju på för att träffa någon, utan tog bara ett stort kliv in i farstun.
Visst spelade de musik i lokalen, fast jag trodde att swing hade lite mer takt än vad det lät som och framförallt att dansen utfördes med kläderna på.
Till en början förskräckt såg jag att där fanns bara avklädda par i varje skrymsle av stugan, och vad jag kunde bedöma av den klibbiga luften så hade de varit avklädda ett bra tag.

Fick mig en dans eller två den kvällen, inte som jag hade föreställt mig dock.
Och sannerligen inte först på pucken.

nostalgi 2Kanske inte lika kul som det galna instrumentet i förra inlägget

Odödlig nostalgi!

Jag erkänner att jag inte riktigt fattar vad det är han spelar på men temat är odödlig nostalgi!

tisdag 29 januari 2008

Pizza Boy!

Hehe jag mötte pizza budet från i går i hissen nyss!
Ska han springa i huset å bli blåst på tjugor hela tiden kommer ju deras pizzeria att kånka tämligen fort!

måndag 28 januari 2008

Hockey, slutresultat

Bambi - Cowchasers Slädmekaniker (fd. Jultomtens Slädmekaniker)
25 - 0

Har lite att jobba på här...

Fett rik!

Ha lyckades blåsa pizza budet på 20 spänn idag, hmm kanske inte så bra om man ska ring dem igen men vafan vi har väll 20 bud till att välja på! 

Hockey!!

Ikväll drar hockey-bocky säsongen igång här i fjollträsk.
Inte för att man kan kalla väderleken för vinterlik, men då isbanan i Vasaparken är motsatsen till uppvärmd så ska det nog gå bra. Man kan tillochmed påstå att det bättre träning att åka på den isen än på en RIKTIG, då det kan liknas vid att trava omkring i en smörbytta.

Min enda förhoppning för kvällen är att snorungarna, typ 19 år gammla, från sista matchen är där. En av dem frågade mig nämligen, när jag var som närmast att rasa ihop totalt och såg ut som Bambi på hal is, hur gammal jag egentligen var.
Jag ska ikväll alltså bevisa att gammal är fan äldst, och mosa honom med min nyvunna kroppshydda! Bara jag orkar åka ikapp honom det vill säga.

torsdag 24 januari 2008

Anus!

Senaste röstningen (Tar du den i 2:an) slutade som följer
Ja
5 (41%)
Kanske
3 (25%)
Nej
4 (33%)


Vad vi ska lära oss av detta har jag ingen aning om... Någon ?

Ny tävling

Finn fem fel:


(Profilbilder från ett community som jag arbetar lite med)

onsdag 23 januari 2008

Annonser

Ta en titt på annonserna som jag hittade här på sidan av alldeles nyss.
Jag tycker personligen det börjar spåra ur lite, eller ?

måndag 21 januari 2008

Doping problem!

Lästa i dag i värdsbladet om att de har problem med doping på gymmet i älvsbyn men av bilden och döma så tycker jag att det nog inte kan vara så mycket verkan i dopingsmedlet!
Dessutom om det är allt han orkar lyfta efter fyra år på gymmet så borde han nog hitta en ny hobby! Avgör själva! Bild

lördag 19 januari 2008

klockan 2

I sann cowchaser anda har jag bestyämmt mig för att bara blogga när jag är onykter, vilket föranleder kvällens blogg. Nämligen feminism!¨

Feminist är den som ser att män som grupp är överordnade kvinnor som grupp i samhället (Sverige och övriga världen) och som vill göra något åt detta. (märk väl att det står "män som grupp", det står inte "alla män", vilket är nåt helt annat).

Det är allstå inte fråga om att tycka nåt här, kvinnor som grupp ÄR underordnade män som grupp, det är ett faktum, inte en åsikt. De som säger att de inte är feminister brukar inte ha denna enkla ordboksdefinition klar för sig. Synd nog.
Jag snöade in på det här med manshatet. Fast jag har lovat mig själv att inte kliva i, när detta hjärnspke dyker upp, kan jag inte låta bli.
Jag är feminist och INTE manshatare. Tvärtom. Men jag kan förstå dem som känner sig en aning skeptiska till den grupp människor som står för nästan allt mördande i världen. Samma grupp äger nästan all mark och naturtillgångar som går att äga och har överlägset mest pengar, aktier, maktpositioner med mera, med mera, ja den här gruppen har verkligen extra allt.

Samma grupp har en ful vana att köpa människor, företrädesvis kvinnor och barn, för att använda deras kroppar till sex eller annat slavarbete som att sy Nikekläder i ett plåtskjul för en skitsumma. Och eftersom samma grupp har monopol på världens alla vapen, så är det ju en grupp man tänker sig för innan man sätter sig upp mot.
Med tanke på den förödelse denna grupp, alltså många män, skapar för världens barn och kvinnor med våld och mord och krig och sexuella övergrepp så kan man ju bara dra slutsatsen att kvinnohatet är vida överlägset mer utbrett än mashatet.
Och det är ett hat som är obegripligt med tanke på den obefintliga skada kvinnor som grupp ställer till med i världen.
Egentligen är det konstigt att det inte finns fler manshatare i världen och konstigt att det finns så många kvinnohatare i världen ... För att det ska bli jämställt, det vill säga, för att vi ska bukt med rådande sociala strukturer som Fann skriver om, som gör att vi lever i samma land, i samma värld, men på så förskräckligt olika villkor, bara på grund av våra kön, så måste män släppa ifrån sig en hel del privilegier, en hel del pengar, en hel del makt.
Vare sig kvinnorna TAR det dom vill ha eller männen GER ifrån sig en del, så måste kvinnorna få mer än vad de har nu, och männen mindre än vad de har nu. Så är det. Det är kanske det kravet (och den insikten) som gör att män tänker på hat när det blir snack om feminism och jämställdhet. Slut tut på er alla

torsdag 17 januari 2008

Undersökning

Ny fin undersökning här på sidan, smått inspirerad av pöbeln på flashbacks forum...

Sälvklart så gäller regeln fri tolkning om vad som frågas.

söndag 13 januari 2008

Tack

I fredags dumpade Peter förmodligen årets bästa citat! Och myntade ett nytt uttryck! Vill bara säga Tack Peter TACK!

Citat: Det där det är ju sådana NK SKEJTARE!

fredag 11 januari 2008

Hurra, hurra, hurra.... hurra ?

Då var det officiellt 1 år sedan vi började förpesta omgivningen med denna sida (närmare bestämt 7:e januari 2007).

Grattis alla (inklusive mig) som läser vad som här skrivs, vi har precis lyckats sänka medelintelligensen räknat över ett år med några procent.

Vi fortsätter väl ett år till och ser vad vi kan åstadkomma...

SLAP du är träffad!

Ha nu när du lässer detta så känner du en snöboll träffa dig i nacken!
Härmed förklarar jag internt i Cowchasers snöbollskrig så läge kramsnön ligger kvar!

Mohahahaha

torsdag 10 januari 2008

Något är fel...

Okej jag har inte velat erkänna det tidigare men i dag den 10 januari 2008 så måste jag krypa till korset det är någonting som är fel på vår planet!
Jag har nog aldrig upplevt att det regnat i piteå i januari något år tidigare då jag var liten ( ca 30kg sedan) så var det minst 25minusgrader ute under januari månad!
Är det vi i Cowchasres som har med vårfruktansvärda lata inställning till livet lyckats höja temperaturen här uppe?

måndag 7 januari 2008

Notis

Härmed utnämns Magnus Betnér till hedersmedlem i Cowchasers, detta med juryns motivering:

"Med sin humor uppfann han kampkossan (om den var importerad från Japan kan diskuteras), har en allmänt korrekt inställning till Aftonhoran och är allmänt bitter, precis som idealbilden av en Cowchaser."

Grattis Magnus! (?)

fredag 4 januari 2008

Äntligen!

Nu har "tidningarna" börjat skandera SNÖKAOS och liknande domedagsrubriker.
Det skrivs om lamslagna städer, bilar som voltat och bussar som inte kan köra.

Vi måste ta krafttag mot detta hot mot mänskligheten!